tiistai 16. elokuuta 2022

Saippuaa ylimalkaisesti valmiina

Taannoin itse valmistamani saippuat kypsyivät juuri sopivasti loppukesän käyttöön, että siitä riemastuneena stailasin kuvasin ne oikein tuolla pihalla. Niistä tuli niin ihania ja nättejä että ansaitsivat kauneimmat puitteet mitä sillä hetkellä osasin loihtia.

Olinkin jo kovasti odotellut näiden valmistumista sillä kaikki aiemmin valmistamani olivat loppuneet jo ajat sitten ja alkoi olla kova ikävä sitä kunnon saippuaa johon hipiäni oli tottunut. Nyt kun olisi vielä ollut sellainen oikein suuri vanha ja soikea puupalju, olisin aivan hyvin voinut ottaa kylvyn tuolla puutarhassani näiden uusien saippuoiden kanssa, mutta täytyy nyt tyytyä kylpemään tuolla sisätiloissa, koska sellaista unelmien puupaljua ei meillä ole.

Nyt saippuoita on ripoteltuna sekä keittiöön, että kylpyammeen reunalle ja iso lasti jäi vielä lasipurkkiin varastoonkin. Näitä kun tässä taloudessa kuluu ihan kiitettävää tahtia, sillä tämä on heittämällä parasta saippuaa mitä olen ikinä käyttänyt. Ovat kauniita katsella, ihanan kermaisesti ja runsaasti vaahtoavia, puhdistavat täydellisesti ja kaiken huipuksi jättää lopuksi ihon vielä ihanan pehmeäksi, ihan niin, ettei edes talviaikaan tarvitse mitään ylimääräisiä rasvoja itseensä tällätä. Että ei kyllä ole kertaakaan tullut ikävä mitään lisäainelitkusaippuaa, kun tällaista saa käyttää.

My hand made soaps are all cured now and ready to use. So happy to finally have more the best soap I've ever used. Looks pretty, foam like velvet and leaves ones skin clean and moisturized. No more liquid soaps with too many chemicals for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti