lauantai 20. elokuuta 2022

Salusiinit sideharsosta

Olen jo pitkään halunnut tähän keittiön ikkunaan laittaa jonkinmoiset katseilta vähän suojaa antavat salusiinit ja miettinyt jos jonkinlaista vaihtoehtoa mikä systeemi niille olisi näppärin, kun tätä ikkunaa täytyy kuitenkin aukoa tuuletusta varten varsinkin näin kesäaikaan ja alla on sähköpatteri, jota ei saa peittää eikä siihen saa tippuakaan vahingoss amitään. Päässä oli pyörinyt kaikenlaisia suunnitelmia kääntyvistä verhotangoista ja muista, kunnes se yhtäkkiä pälkähti; verhovaijerit!

Niillä saa pingotettua verhon niin lujasti paikoilleen, ettei ole pelkoakaan siitä, että mikään ne siitä irrottaisi ja ne on myös helppo siitä siirrellä syrjään tai irrottaa pesuun jos siltä tuntuu.

Ja kun se vielä jalostui niin, että salusiinit vaijereineen ovat kiinni tuolla pokien sisäpinnoissa lähes ikkunaruutua vasten oli suunnitelma niin hyvä, että se piti toteuttaa saman tien. Varastossa ei ollut parempaa kun tuo samainen sideharsokangas, josta ne nukkekotikaapinkin verhot ompelin, mutta se ajaa asiansa ihan hyvin tässä ikkunassakin, ainakin näin kesäaikaan, kun ulkonakin vielä on vehreää ja tuuheaa.

Nyt olen hyvin ihastuksissani aina kun tuonne keittiöön astelen ja tätä ikkunaa katson, niin kivan tunnelman nuo antavat, oikein sellaisen entivanhaisen fiiliksen, missä tuore kahvi tuoksuu ja charleston soi!

Made these half curtains straight on to the window frame so it's still easy to operate the opening windows and the curtains will stay put. I just love the feel they give to this room now, I can almost smell the fresh coffee  and hear charleston music when I walk in to this room.

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttävät ja eivät ole esteenä ikkunan avaamiselle. Meillä on samaa systeemiä käytetty lasiovisen astiakaapin ovessa kun on haluttu peittää näkymä kaapin sisälle.

    VastaaPoista