maanantai 8. elokuuta 2022

Pimeessä vintissä

Minulle oli jo monikin ihminen ehtinyt suositellut visiittiä Turun kupeeseen erääseen tosi mahtavaan vanhan tavaran kauppaan, jollaista en osaisi kuvitella edes villeimmissä unissani. Kesti kuitenkin muutaman vuoden ennen kun niille suunnille satuin, mutta männä viikon retkelläni Kemiönsaareen, tehtiin ystävän kanssa retki lähikaupunkien kirppiksille ja poikettiin matkalla vihdoin myös tänne Pimeeseen vinttiin. Ja olihan se aivan käsittämätön tuo paikka kyllä...

Siellä oli siis ihan kaikkea ja ihan valtavasti kaikkea. Oltiin liikkeellä niin tiukalla aikataululla, ettei suurinta osaa pystynyt millään kovin tarkkaan edes havainnoimaan, mutta se mitä kerkesin katsoa oli kyllä ihan huikean laajaa valikoimaa vanhaa laidasta laitaan. En koita edes tässä sanoin kuvailla mitä kaikkea tuolta löytyy vaan esittelen sen teille näiden kuvien avulla:

Olisin melkein voinut ostella tuolta pihalta jo vaikka ja mitä, niin herkulliselta kaikki näytti, mutta sitten oli vielä tarkistettava ne sisätilat ja siellä olikin sitten ihan tajuttomasti enemmän kaikkea, niin kun näistä kuvista vähän osviittaa näkee:

Tuolla olisi helposti saanut aikaa vierähtämään koko päivän tai jopa useamman, jos ihan kaiken haluaisi tutkia. Emme kuitenkaan ehtineet kun pintaa raapaista noin tunnin mittaisella visiitillämme, kun jo piti suunnata takaisin maantielle ja seuraaviin kohteisiin. Mutta tänne pitää palata vielä joskus uudestaan ja  paremmalla ajalla, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, ihan jo pelkästään elämyksenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti