lauantai 13. elokuuta 2022

Kirppislöytöjä ja merkkipäivää

Taannoiselta saaristoreissun pienemmältä kirppistelyreissulta tulikin isommat saaliit, kun siltä isolta reissulta, jossa kierrettiin useampi paikka, mutta niinhän se yleensä menee, ettei tarvita kun se yksi hyvä kirppis tai vaikka vaan yksittäinen myyntipöytä, niin jos tavara on mieleistä, niin löytöjä tekee kyllä.

Tällaisen läjän sain mukaani ihan pikavisiitiltä Kemiöön vaikka käytiin vain kahdessa paikassa. On kaikenlaista kivaa pientä kuten hauska pikkuinen kukka- tai muu pöytä, jonka keksin sopivan oivalliseksi pikku apupöydäksi olkkariin ja vanha kulahtanut rottinkijakkara, joka taas on myöskin sopivan kevyt ja näppärä jos vaikka puutarhahommissa tarvitsee pientä istuinta mukana.

Mukaan lähti myös ikivanha jo ihan tiensä päässä oleva seinäkello, jonka ajattelin ottaa vielä ihan käyttökelloksi, jos vaan saan siihen koneiston vaihdettua patteriversioon niin että nuo vanhat viisarit säilyy. (Onneksi jos en itse saa niitä pelittämään tiedän erään kellosepän, joka sen osaa minulle tehdä.) Mielestäni tuo erittäin patinoitunut kellotaulu on vana ihan älyttömän viehättävä ja kello sopisi keittiöni tyyliin ihan mielettömän hyvin.

Hamstrasin visiitiltä myös itselleni toisen suutarilampun kuvun, niihin aiemmin ostelemiini seinälamppuihin sekä yhden hienon pienen kattolampun, joka saattaisi päästä joskus skafferini sisätiloja valaisemaan.

Ja tarttuipa mukaani vielä yksi muovinen pallokupu samaisiin seinävalaisimiin sekä peltikippo puutarha-aitaani, suolasirotin asuntovaunulle, pieni peltimitta koristeeksi sekä hauskoja pikkuisia alpakkatasseja tuliaisiksi yhdelle niitä arvostavalle ystävälleni.

Kaikki nämä kuvien hauskat löydöt löytyi Kemiöstä Kimito Loppikselta ja TjudaSkolasta.

Ja lopuksi huomasin tänään, että on blogini synttärit taas! Nyt on tällä päivämäärällä  mittarissa tasan neljätoista vuotta ja tämä oli postaus numero 2382. On sitä siis tullut turistua sisustusjuttuja kerrakseen näiden vuosien aikana täällä. No loppua ei onneksi ole näköpiirissäkään, sillä tykkään tästä bloggaamisesta ihan yhtä paljon, ellen enemmänkin kun silloin vuonna 2008 kun kaiken aloitin, että pysykää kuulolla vaan, on kaikenmoista uutta postailtavaa jo suunnitteilla taas.

My recent fleamarket finds from Kemiö and the realization that it's my bloggs birthday today, fourteen years and this was my published post number 2382. Yay! 

8 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä ja tuo kello 🤩. Kun ei sen ajan kanssa aina ole niin justiinsa ja minuutilleen 😂.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei, mutta nyt se jo käy tuolla keittiössä uudella koneistolla :)

   Poista
 2. Kiva kun et patista i-alkuiseen tai muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti en patista nyt muutenkaan... :D Eikä se i-alkuinenkaan niin paha aina ole, monta hyvää asiaa sieltä kin ostellut :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta. On mukava lukea uusista sisustuksista ym. Jaksa jatkaa! Raili

  VastaaPoista
 4. Onnea 14 vuodesta! Arvostan, että jaksat päivittää "vanhanaikaista" blogia 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on edelleen minulle ykkönen ja muut mediat tulevat vasta tän jälkeen :) Tämä on nykyään taas trendikästäkin tämä bloggailu, on vähän niinko slow media ;-)

   Poista