tiistai 23. elokuuta 2022

Apupöytää entraamassa

Lähdettiin entraamaan tätä hauskaa pikkupöytää, jonka Kemiönsaaresta taannoin kirppistelin. Mies hioi oranssinkeltaisen maalipinnan poies ja siinä samalla pöytä purkaantui palasiksi niin kuin jokin ikean kaluste konsanaan. Mutta, se ei ollut huono asia laisinkaan, sillä nyt se voitiin sitten pistää kuntoon oikein vimpan päälle.

Kun hiomapölyt oli siitä pyyhitty pistelin liimaten sen kasaan ja samalla korjasin liimaamalla siitä myös yhden ison halkeaman jalasta. Tämä oli aivan helppo nakki, sillä kaikki palaset, myös se halkeama istuivat niin nätisti toisiinsa, ettei tarvinnut muuta tehdä kun pistää vähän liimaa väliin ja puristaa kiinni.

Ja kun liimat olivat kuivuneet pääsin vähän sovittelemaan sitä olohuoneeseen, paikkaan johon sitä kaavailin ja mihin se istuu mitoiltaan kuin hansikas. Tästä olisi tarkoitus tulla sellainen apupöytä, jonka voi tuosta napata mukaansa milloin mihinkin tarvitsee, mutta ennen kaikkea nojatuolin vierelle pöydäksi, jolla pidellä herkkuloita, kahvikupposta tai vaikka kokonaista ateriaa jos sille päälle sattuu.

Vielä pitäisi uusi väri päättää tuolle, sillä vaikka se kovin viehkeä näin hiottuna onkin, haluan saada siitä vähän siistimmän ja sisustuksessa yhtenäisemmän. Sen alkuperäinen kellanharmaa väri mikä hioessa esiin tuli on aika kiehtova, mutta yhtä lailla kiehtoo sama harmaa kun viereisessä kaapissa tai ihan puhtaan valkoinen. Tämä on asia, jota täytyy nyt vähän kypsytellä ensin ennen kun maalaushommiin ryhtynen, mutta onneksi pöydän voi ottaa käyttöön jo ihan tuolleenkin.

Started to fix the cute little table I found from my trip a couple of weeks ago. Still need to figure out the color, but I can star using it while I do so.

1 kommentti:

  1. Ihana pieni pöytä! Teet kyllä hyviä löytöjä kirppareilta:)
    Mukavaa elokuun loppua!

    VastaaPoista