perjantai 31. maaliskuuta 2023

Yhden kesän tuoli

Tämä varustelu kesää varten sen kun kiihtyy, kun ostelin lähes päähänpistosta tämän hauskan rottinkituolin torista, missä sen myynti-ilmoitus oli jo pitkään lojunut. Olin sitä välistä käynyt katsomassa ja ihmetellyt, että eikö tosiaan kenellekään ole kelvannut, vaika ihan huiman hauska ja hieno yksilö hän on, eikä hintaakaan ollut enää juuri lainkaan (5€). Ja jälleen eräänä päivän sitä katsellessani innostuin, että käyn ostamassa sen itselleni ihan vaan vaikka kesätuoliksi puutarhaan ja asuntovaunulle, koska eihän tuollaista nyt voi vaan jättää ostamatta. Päätin ettei minun tarvitse sitoutua tuolin omistajuuteen yhtä kesää kauemmin, jos en siinä ajassa sille muuta käyttöä keksi myyn sen sitten eteenpäin jollekin joka keksii ja sen ajan nautiskelen siitä aivan täysin siemauksin.

Siinä on vähän kulumaa ja kiemuroissa vaurioita, mutta ainahan tällaisissa on ja mielestäni se ei ole mikään este. Tuoli on aivan tukeva ja käyttökunnossa ja pienet kauneusvirheethän vain kertovat sen historiasta, että on ollut käytössä tämä ennenkin ja edelleen vaan toimii.

Se on puutteistaan huolimatta näineenkin aivan sykähdyttävän nätti ja muodoiltaan kuin valtaistuin. Sopii loistavasti tällaiselle keski-ikäiselle prinsessavaihettaan kukkalakanoin elävälle kesätuoliksi. Pari ihanaa tyynyä tuonne vaan ja se uusi pilkullinen aurinkovarjo kaveriksi, niin avot!

Got myself a new wicker chair that nobody else seemed to want since it had been up for sale for so long. I thought it would make a perfect little summer-thrown for this middle aged princess, who loves her flowery linens and all things romantic.

2 kommenttia: