tiistai 14. maaliskuuta 2023

Jospa vielä neuletakki

Niinhän siinä kävi, että oli aloitettava vielä yksi kuvioneule ennen kevättä. Tuli nimittäin niin ihanat niistä tunikoista, että alkoi ihan harmittaa, ettei niitä voi juurikaan kesällä pitää, kun keksin, että voisin tehdä samalla tyylillä myös neuletakin. Eikä siinä sitten mennyt montaa päivää kun sellainen olikin jo puikoilla ja viime aikain vaihtelevalla neulomisinnolla se alkaa pian olla valmistumassa.

Taskut ovat vielä työn alla ja hihat irti, mutta muuten on isoimmat kappaleet jo neulottu valmiiksi eikä jäljellä ole enää paljoa kilkuteltavaa. Löysin onnekkaasti napitkin omista varastoista, kun kierrätykseen menossa olevassa risahtaneeessa neuletakissa oli just sopivat. Lankana on taas Novitan Isoveli ja nyt värinä 065 Karhu, jotka olin ostellut varastoon jo ajat sitten.

Huppua aloin neulomaan etukappaleiden osalta suoraan niistä jatkaen ajatuksella, että tämä ei voi mennä pieleen. koitin nimittäin etsiä netistä ohjetta miten tämä tämmöinen oikeasti pitäisi tehdä, mutta kun en taaskaan sopivaa löytänyt niin piti heittää hatusta. Toistaiseksi näyttä siltä, että tuosta voi tulla aivan hyvä.

Enkä sitten tietenkään kirjoitellut tästä mitään ohjetta sen kummemmin ylös itselleni, täytyy ehkä tehdä samanlai kun noiden edellistenkin kanssa, että tekee toisen missä sitten keskittyy sen ohjeen kirjoittelemiseen myös. Mutta tehdäänpäs nyt ensin tämä valmiiksi ja katsotaan sitten, että tuliko hyvä ja mietitään sitten vasta sitä toista.

So I just had to make a cardigan too with the same pattern as the tunics I made earlier. It's almost finsihed and I can't wait to get this to use.

2 kommenttia:

  1. Kaunis takki mistä ohje 🤔🤔

    VastaaPoista
  2. Kiva takki, lämpöiseltä näyttää.Huppu sopii just tohon tyyliin myös.

    VastaaPoista