keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Karhutakki valmiina

Sain vihdoin valmiiksi tämän karhunvärisestä langasta neulomani takin, vaikka kova työ siinä sitten olikin. Kova siksi, että neuloin sen jo valmiiksi ja purin sitten tuohon ylimpään ristikuvioon asti ja tein uudestaan siirtämällä hihoja alemmaksi, koska ensin siitä tuli ihan liian pitkä. Kuvioneule tällä langalla painaa aika paljon enemmän kun suora neule ja takkina tämä pidempänä venyi vieläkin pidemmäksi niin, että siitä tuli sitten liian pitkä. Purkaminen auttoi ja vähän lyhennettynä se ei enää venytä itseään niin hurjasti.

Inspiraatio neulomiseenkin hukkui matkalla, kun sitä onnistumisen riemua ei heti ensimmäisellä yrittämällä tullutkaan. Aika onneksi auttoi ja parin viikon tauon jälkeen oli taas ilo kilkutella menemään.

Tykkään takissa myös että tällai vähän lyhyempänä nuo kuviot istuvat kivammin hihojen kanssa, kun melkein osuvat kohdakkain, vaikken sitä mitenkään etukäteen suunnitellut eikä ne osu niissä pitkissä puseroissakaan. Mutta tähän se sopii. 

Nyt vaan pitää vielä vähän hienosäätää muutamia juttuja, kuten napinläpiä, joista tuli ihan liian lerput, mutta käyttöön sen voi jo ottaa kuitenkin, mikä on mahtavaa, koska ilmat ovat tällaiselle just nyt vielä täydellisen sopivat.

Finally finished this brown cardigan. I had to undo part of it and knit it again since the first version was way too long due to this being so thick that the weight of it stretched it down too much. But now it's done and I can start using it, just in time since it's still a bit cold outside.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti