torstai 30. maaliskuuta 2023

Keramiikkaa kevätväreissä

Koskapa minulla oli valmiiksi noita ihania värillisiä lasitteita tein niillä alkavan kevään kunniaksi muutaman astian myös myytäväksikin, eikä kaikki aina vaan omaan käyttöön tai lahjaksi. Pistin muovaillen muutaman ison kukkalautasen, kahvikuppeja yhden ainokaisen tassin sekä tuollaisia hauskoja liehureunaisia pikkulautasia, joita ensin ajattelin kukkaruukun alusiksi, mutta koskapa ovat elintarvikelaatuisella lasitteella lasitetut käyvät yhtä hyvin myös syömishommiin tai tarjoiluun.

Tein kahvikuppeja pinkillä pilkkulasitteella sekä pari tuollaisella hailukalla violetilla. Itsellä on ollut jo pidempään käytössä yksi tuollainen pinkki kupponen ja se on kyllä jokapäiväinen suosikkini, joka on jo profiloitunut minun kupikseni tässä taloudessa.

Näitä voi kysellä sähköpostilla ja tulla katselemaan ja ostelemaan täältä kotoani Järvenpäästä. Valitettavasti en voi isoja astioitani postitella, mutta jos satun liikkumaan joskus nurkillasi voin tuoda mukanani. 

Tuotteiden kappalehinnat ovat seuraavanlaiset: värillinen kahvikuppi 17€, iso kukkalautanen 32€ vihreä liehuhelmainen tassi pienempi 12€ isompi 16€ ja tuo yksi pinkki kahvikupin kukkatassi 16€. 

Made a batch of colored pottery to celebrate the beginning of spring. These ones are for sale, but only by collect from my home at Järvenpää, Finland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti