sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Vähän unohduksissa

Ei olla tänä kesänä paljoa vietetty aikaa kasvihuoneessa, eikä juuri yhtä kurkkua lukuunottamatta kasvatettu siellä yhtään mitään syötävääkään. Uusi terassi on vähän vienyt huomiota tältä. Enimmäkseen se on ollut tuolla omissa oloissaan vaan, hämähäkit vähän kutoneet seittejäänkin. Mutta on siellä silti nättiä sisällä ja tänään hengasin siellä vähän aikaa, just ennen kun ukonilma pärähti päälle ja kasteli koko pihan vihdoin kunnolla.

Siellä on majaillut nyt kohta juhannuksesta asti ystävältä lainassa oleva korituoli, jota aion testailla asuntovaununi kanssa, jos vaan säät sallivat vielä yhden reissun tehdä. Se sopii tuonne kasvihuoneeseen kyllä väriltään ja tyyliltään niin hyvin, että melkein tekisi mieli olla palauttamatta tätä takaisin laisinkaan...

Mutta koskapa se ei ole oma ja nurkkiin ei täällä tällainen talveksi mahdu, täytyy sen matkata kotiinsa kun kesä loppuu ja se on ihan hyvä sillä kalusteita meillä kyllä tähän tilaan riittää. 

Kasvihuoneessa pitää kyllä nyt tehdä suursiivous ja järjestellä se taas nätiksi, sillä kun illat alkavat viiletä on täällä hauska viettää aikaa, varsinkin silloin, kun sade ropisee peltikattoa vasten.

In the greenhouse. We haven't spent that much time in here this summer since the new deck is so nice. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti