maanantai 4. heinäkuuta 2022

Paluu rottinkiin

Luovuin pari kesää sitten niistä ihanista rottinkinojatuoleista vaunulla, kun ne olivat niin hankalan malliset kuljettaa ja vähän ehkä epämukavat istuakin, vaikka rakastin niitä muuten tosi syvästi. En vain nähnyt järkeä pitää sellaisia kalusteita varastossa, joita ei sitten käytä muuhun kun katselemiseen. Korvasin ne niillä säädettävillä ja pehmustetuilla tuoleilla, mutta niissäkin on omat hankaluutensa, eivätkä ne aina silmiini niin nätit olleetkaan. Tarvitsin siis löytää vaunulle uudet rottinkiset nojatuolit ja mieluusti sellaiset, jotka saan vaunun sisälle kuljetusten ajaksi. Olin ajatellut kahta erilllistä ja ehkä erilaistakin tuolia, mutta sitten vastaani tulikin tori.fissä tämä sohva...

Se on hauskasti samaa Ikean JASSA-sarjaa, mitä ne aiemmatkin nojatuolini olivat ja ihastuinkin tämän ulkonäköön nyt ihan oitis ja ihan täysillä. Ostin sohvan summamutikassa tietämättä vielä silloin, että saanko sen vaunun kapeasta oviaukosta sisään säilöön ja yllätyinkin iloisesti, kun se sujahti sinne ihan sukkana. Kävi mielessä ihan, että miksen älynnyt silloin vuonna 2017 ostella tämän mallisia niiden toisten sijasta, kun nämä erikoismallit siellä myynnissä sen kesän olivat, mutta silloin mentiin vielä niin tunteella, etten varmaan edes huomannut näitä käsinojattomia siellä myynnissä.

Ompelin siitä itse painamastani kankaasta päällisen tyynyyn jonka askartelin sopimaan uuteen sohvaan prikulleen. Mielestäni siitä tuli tosi hauska, kun se toistaa sohvan istuinosan muodon täsmällisesti. Säädin värisävyn kankaaseen sopimaan kesään ja rottinkiin ja mielestäni tuo puuteribeige toimii siihen ihan loistavasti. Mustat kuviot kankassaa tekevät vähän boheemin fiiliksen ja pyöreän mudanvärisen tyynyn kanssa sopivat tuonne niin hyvin yksiin, että meinaan pakahtua.

Sohva on just hauska yhdelle, mutta aivan mukava myös kahdelle ja näyttää niin kivalta vaunun edessä, ettei se juuri muuta kaipaakaan. Pieni pöytä (hauskasti sekin muuten sitä JASSA-sarjaa), matto, päivänvarjo ja ehkä joku yksittäinen tuoli siltä varalta, että tarvitsee laskutilaa muullekin kun takalistoille ja kasassa on vallan mainio setti kesäreissuille pieniin tiloihin. Tulee heti mieleen yksi ihana terijoensalava, jonka alla tämä kattaus näyttäisi varmasti oikein tyyliin sopivalta...

P.S. Vähän kaukaa ehkä haettua, mutta, jos joku tietää jonkun, joka tietää jonkun, jolla sattuisi olemaan myynnissä tähän sohvaan kaksi yksittäistä nojatuolia niin tähän suuntaan saa laittaa vinkkiä.

I found this second hand rattan loveseat for my caravan and it's as pretty as can be with the new cushion I made there from the fabric that I printed the other day. I love the look of the loveseat, but I also love the fact that I can fit it inside the caravan, it's a feature I've been looking fore since it's so inconvenient to fill up the car with furniture during trips. I also love this little set with the table and parasol and can't wait to get to test this out on a trip later this summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti