lauantai 23. heinäkuuta 2022

Kesäreissulla

Pääsin vihdoin kesän ensimmäiselle lomareissulle ja suuntasin heti jo melkein perinteeksi muodostuneesti ihanien ystävien luokse Satakuntaan. Matkaa oli suunniteltu jo keväästä asti ja aikataulujakin siirrelty pariin kertaan liian huonojen säätilojen vuoksi, mutta nyt osui kaikki tähdet kohdilleen ja ilmat olivat mitä suotuisimmat pieneen lomailuun.

Tässä kyläpaikassa ollaan hyvin vieraanvaraisia ja hemmottelu on aina sitä tasoa, ettei sieltä pois haluaisi enää lähteäkään. Aina on jotain kivaa ja uutta lautasellakin, kuten tällä kertaa nuo grillatut vesimelonit halloumijuuston kanssa, jotka yllättivät tällaisen ujommankin uusia makuja kokeilevan positiivisesti.

Oli niin ihanaa kierrellä ja oleilla tässä kauniissa puutarhassa miljöössä ja ihailla (kateudesta vihreänä) kuinka kaikkialla oli niin kukkeaa ja rehevää ja joka paikassa jotain kaunista katseltavaa. Kyllä sen vaan tuntee kun tuolla oleilee, että isolla rakkaudella ja taidolla on tätä pihaa tehty. Vietimme pihalla nämä leppeät kesäpäivät ihan aamusta iltaan ja sekös se vasta oli parhautta.

Pauliinan puutarhassa on myös monen monta suurta vanhaa puuta, joiden varjossa oli mitä miellyttävintä viettää helteistä kesäpäivää, vaikken yleensä liki 30 asteen lämpötiloista niin välitäkään. Paksun salavan alla kävi välistä vilvoittava tuulenvire ja iltapäivän pikkunälkään askartelemamme pieni hörnikäis-tarjotin meni kuin kuumille kiville, varsinkin nuo Kurkkumestarien ihanat maustekurkut, joiden rapsakkuudesta haaveilen vieläkin.

Sinne salavan lempeään varjoon parkkasin taas oman pienen kesähotellinikin, mutta siitä kerron lisää sitten seuraavassa postauksessa.

Went for a little vacation to visit my dear friends. Got to stay in this beautiful garden and had the best time ever.

4 kommenttia:

 1. Ihanat tarjoilut ja upea puutarhamiljöö ♡ Yhteistä aikaa on mukava muistella talvipakkasilla. Aurinkoista heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan näköistä joka kuvassa. Kelpaa sinun tuolla köllötellä, puiden siimeksessä.

  VastaaPoista
 3. Ihana, oikea PUUTARHA :) Paikka, jossa on erilaisia tiloja, valoa ja varjoa.

  VastaaPoista
 4. Ihana, oikea PUUTARHA :) Jossa on erilaisia oleskelupaikkoja, valoa ja varjoa. Kyllä tuolla viihtyy.

  VastaaPoista