sunnuntai 24. heinäkuuta 2022

Pikkuvaunu puun alla

Lomareissulla Satakuntaan ystävien luokse oli mukana tietty taas tämä oma pieni mukana kulkeva makuuhuone, joka sujautettiin siihen vakipaikalleen kahden suuren salavan alle. Siinä on pikkuvaunun mukava olla suojassa paahteelta, kun isot puut muodostaa kunnon katoksen sen ylle ja se on helppo siihen asetella kun maa alla on kovaa ja tasaista.

Pakkasin mukaan tietty uuden rottinkisohvan tyynyineen, pari bambutuolia, pöydän ja maton ja kuvausta varten sain Pauliinalta lainaksi vielä pari tyyliin niin hienosti sopivaa kankaista aurinkokenno-lyhtyä.  Kokonaisuus näytti kyllä niin söpöltä tuossa puhumattakaan siitä, kuinka kiva siinä oli hellepäivän varjossa hengailla. 

Siinä aikaa viettäessä tuli mieleen, että olisipa kiva kun olisi radio vielä soimassa jossain ja kysäisin olisiko isäntäväellä lainata jotain nättiä siihen kuvia varten, niin sellainenhan heti löytyi joutilaana heidän kuistilta. Se sopikin vaunun tyyliin niin kivasti, että rohkenin kysäistä sattuisiko se myynnissä olemaan ja olihan se! Ainoa vaan, että rahaa eivät siitä huolineet, kun se heillekin oli ilmaiseksi kulkeutunut, mikä vähän harmitti, kun maksaa olisin halunnut, mutta enköhän keksi jotain kivaa ylläriä tuosta korvaukseksi heille vielä antaa, sillä niin iloiseksi tulin kyllä tuosta! Nyt on tulevillekin vaunuretkille täydellisesti tyyliin sopiva radio aina mukana sitten.

Vanhat salavat ovat kenties yli 70-vuotiaita ja aivan hillittömän paksurunkoisia, varsinkin tämä vaunun etupuolella oleva. Sen runko tuntui tuossa vierellä niin tukevalta ja turvalliselta ja sitä oli kiva ihailla kun tuossa istuksi. Sen oksat toimivat myös hyvinä paikkoina ripustella valaisimet ja onpa niissä joskus tullut pyyhkeitäkin kuivateltua.

Niin kivaa oli tuossa taas leireillä ja omaa hotellihuonetta pidellä. On se hauskaa kun on noin kiva  paikka mihin parkkeerautua. Täytyy toivoa salaville vielä pitkää ikää tuossa, että kerkiän toivottavasti vaunuineni siinä visiteerata vielä monena tulevanakin vuotena.

My little vintage caravan parked under my favourite big tree. The campsite looks perfect with my new rattan loveseat and borrowed lanterns hanging from the tree.

3 kommenttia:

 1. Näyttää ihan siltä että olet vaunusi vienyt etelän maille!

  VastaaPoista
 2. Voi, miten vietävän viehättävä vaunu ja paikka <3
  Meidän ehdoton kesä"hifi" on myös sellainen 60-luvun radio, joka kulkee kivasti mukana retkilläkin.

  VastaaPoista
 3. Ihana paikka ja tuo vaunusi on kyllä söpö ❤

  VastaaPoista