perjantai 29. heinäkuuta 2022

Sittenkin parempi vaihtoehto

Piti laittaa se Porista löytynyt seinävalaisin tähän eteisen peilin päälle, kun sitten menin ja löysin Torista läjän vielä nätimpiä vanhoja seinävalaisimia. Näissä on vaan niin paljon hienompi kiinnitys ja runko sekä ennen kaikkea patina, että oli pakko hylätä se aiempi ja kokeilla tällaista.

Tässä oli ostaessa kiinni hyvin erilainen kupu, mutta pohdittuani asiaa ystäväni kanssa päädyin kokeilemaan siihen suutarinkupua tilalle ja sehän toimii paremmin kuin hyvin. Polttimoa ei vielä sopivaa ole, eikä koko viritys ole kiinni sähköissäkään, mutta se ei estä minua olemasta hirveän onnellinen tästä löydöstä, sillä tuo on tuossa mielestäni vaan niin kaunis.

Minulla on näitä runkoja nyt yhteensä kolme kappaletta ja hirveä hinku laittaa ne kaksi muutakin käyttöön johonkin. Olen kierrellyt kämppää edestakas ja mallaillut niitä sinne sun tänne, mutta vielä en kaikille paikkaa keksinyt. Täytyy siis pistää jemmaan nuo loput ja ottaa käyttöön sitten kun varmasti tiedän mihin, mutta tämä yksi on nyt erittäin hyvä tässä. 

Iski myös muualla vähän valaisimenvaihtofiilikset päälle tästä johtuen, mutta niistä kerron lisää sitten tuonnempana, täytyy ensin hoitaa nämä ensimmäiset toimimaan.

Got this vintage wall lamp and fell in love. I was supposed to put a totally different lamp here, but since this one is sooo cute I had to change my plans. It originally had a much more romantic shade to it, but after talking with my friend I decided to try this shoemaker shade instead and it works so much better here. I got three of these lamps now and a huge urge to use them all around this house, but so far  I haven't figured out where yet.

1 kommentti:

  1. Kaunis lamppu. Sopii tuohon hyvin ja valaisee tilan, (sitten kun on kytketty)

    VastaaPoista