lauantai 30. syyskuuta 2023

Kirppiskierroksen aarteita

Käytiin ystäväni Parolan aseman Katjan kanssa perinteinen Hämeenlinna-kirppiskierros ja kuvattiin taas molempien löydöt yhdessä kasassa samalla kun niitä autosta purettiin ja eroteltiin, että mitkä oli kunkin aarteita. Tuli taas niin hauskasti väriharmoninen läjä, vaikka sellaiseen ei tieten tahtoen tähdättykään. niin se vaan välillä menee, kun molempien maut on kovin yhteneväiset.

Katja löysi tältä reissulta itselleen enemmän aarteita, kun minä, mutta se johtuu vaan siitä, että hänellä on enemmän tilaa sisustella kun minulla omissa tehoneliöissäni. Sain ihan kunnolla hillitä itseäni monen aarteen kohdalla, että en voi ostaa, kun ei ole paikkaa. Ihanaa järkipuhetta, vaikka sydän olisi tahtonut kaiken mitä silmät näkivät. Olen kuitenkin ihan ylpeä siitä, etten ostellut liikoja, jäipä muillekin löytöjä sinne vielä meidän reissun jälkeen.

Mutta sen mitä ostelin ostelin sitten ihan tarpeeseen. Vanha työtuoli löytyi OldsCool vintagesta ja se pääsee korvaamaan edellisen jonka juuri kiikuin hajalle tietsikkapöytäni äärellä. Kiva kuviollinen tikattu torkkupeitto lähti matkaani Kantolan Kellarista ja pääsee heti ilmojen viiletessä käyttöön sohvalle. Hauskasti kukan mallinen lampunkuuppa yläkerran makkariin toisen pariksi Luotsin rakennuskierrätyksestä ja peltinen puolen litran mitta leipomishommiin lempparistani Suomen kasarmin aarteista.

Laitettiin tähän kirppisläjään mukaan myös nämä Katjan minulta tilaamat purnukat, joita jo edellisessä postauksessani esittelin. Ne sopivat tähän väriharmoniaan niin kivasti, kun ne autosta siihen nosteltiin, että pakkohan se oli. 

Olipa taas niin ihana reissu sekä löytöjen, että ystävän kanssa vietetyn laatuajan puolesta. 

Visited a dear friend and we did a traditional fleamarket tour in Hämeenlinna. Here are our finds in one pile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti