tiistai 3. lokakuuta 2023

Kellokosken Ruukilla tapahtuu

Meillä on tässä ihan hoodeilla, naapuripitäjä Tuusulan puolella aivan mielettömän ihastuttava vanha ruukkimiljöö, jossa olen piipahdellut tämän tästä jo vuosien ajan. Siellä on muiden muassa kiva kirpputori sekä kahvila, joihin olen aina ystäviä vienyt, jos täällä suunnilla on oltu ja siellä on rouhean kauniita vanhoja rakennuksia, koski ja vaikka mitä nättiä mitä heille on ollut ihana esitellä. Onpa monelle tullut ihan yllätyksenä sekin, että tällainen paikka näin lähellä pääkaupunkia tässä on.

Kävin tänään pyörähtämässä täällä Kellokosken Ruukilla ja napsin samalla muutaman kuvan, joista vähän osviittaa näkee miten herkullisen nättiä tuolla oikein on. Tässä ylläolevalla kujalla on mm kuvattu monia mainoksia ja elokuvia ja vaikka mitä ja taitaa nytkin pyöriä telkkarissa yhden puhelinfirman mainos jossa tämä kuja mielestäni yön pimeydessä vilahtaa. 

Vieressä on tietty myös pieni koski, niin kun oikeilla ruukeilla kai kuuluu ollakin. On
kahvila, baari, pikkupuoteja, käsityöläisiä, taitelijoita juhlatilaa, museo, ruukin oma puoti ja vaikka mitä ja järjestetäänpä täällä silloin tällöin myös erilaisia mukavia tapahtumiakin. Ja niistä puheen ollen, nyt pääsenkin itse asiaan miksi tuolla ruukilla tänään kävin, siellä järjestetään nimittäin 3. joulukuuta ihanat joulumarkkinat ja minä olen siellä tänä vuonna mukana myymässä kippojen, kuppojen, koristeiden ja kylttikauppani kanssa! Joten laittakaahan jo kalenteriin ylös tuo päivämäärä, luvassa on ihan huikeat markkinat, sen voin jo nyt sanoa.

Ja vaikka tuolla ruukilla ei ihan vielä kovin jouluisalta näytä olen jo aloittanut valmistelut markkinoita varten ja työt on hyvässä vauhdissa varastojen täyttämisellä ja uusien tuotteiden ideoinnilla. Pöydät ja hyllyt tulevat täälläkin myyntinurkassani notkumaan kaikenlaisia ihanuuksia sekä pukinkonttiin, että omaksi iloksi tai kodin koristukseksi. 

Laittelen taas hyvissä ajoin tänne blogiin raportteja kuvien kera siitä mitä myyntiin olen tekemässä, niin kun tapoihini on kuulunut. Minusta se on vaan hyvä markkinoida kunnolla etukäteen eikä himmailla liian viime tippaan, mutta nyt en malttaisi odottaa, että olisi jo joulukuu!This beautiful old place is called Kellokosken ruukki. It's located quite near where I live. It's a vibrant little village full of history with lots of activities and art. The place also hosts a big christmas fair in december and this year I'm going to be too there with my little shop of everything pretty I do. Yay!

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä! En tiennyt, että Kellokosken ruukissa on näinkin paljon kaikkea!

    VastaaPoista