perjantai 15. syyskuuta 2023

Pienessä pesutuvassa

Tämä pieni pesutupa tässä eteisen vanhassa komerossa on ollut kyllä niin hyvä paikka, ettei tosikaan. Vaikka vieläkään ei ole saatu sitä pistorasiaa tuonne kaapin sisälle ja oven listoituskin on edelleen vaiheessa on se silti hurjan näppärää, kun kone on nyt tässä eikä enää keittiön skafferissa. 

Päästiin heti keväällä testaamaan myös pesukoneen vaihtaminen uuteen ovi irrottamalla karmeineen ja se oli ihan yhtä näppärää kun olin ounastellutkin, ei montaa minuuttia mennyt siinä. 

Intouduin tekemään tuonne hyllylle nätit purkit viimeisimmässä Unelmien Talo&Koti-lehdessä ollutta Parolan aseman peltipurkkiohjetta mukaillen. Sinkkimaalilla tulee niin ihana vanhanaikainen väri purkkiin kun purkkiin ja mustalla tussilla tai dymolla tehdyt etiketit viimeistelevät tyylin. Nyt ei näytä enää tahranpoistoaine rumalta kirkasvärisessä muovilootassaan ja marseille-saippua pysyy turvassa ja pölyttömänä omassaan.

Nimesin tuon tahranpoistoaineen tahrasuolaksi tuohon purkkiinsa, koska se kuulosti ja näytti nimenä kivammalta kun pidempi vastineensa. Hyllyiltä löytyy myös tahrasooda, jonka myös laitoin itse koristeltuun purkkiin, mutta se oli valmiiksi niin nätin värinen että sinkkimaalia se ei enää kaivannut.

Kiva on ollut myös uusi pesukone, jossa paljon enemmän ohjelmavaihtoehtoja, kun vanhassa, joka meillä olikin jo melkein kymmenen vuotta ollut. Toivotaan tälle uudelle vehkeellekin yhtä pitkää ikää ja että toimisi sen ikänsä yhtä moitteetta kun edellinenkin. 


We have so enjoyed our little laundry closet here in the hall. We got a new machine in there since the previous died last spring and it's been even more fun now, since this one is more silent and has more washing programs in it. I also have enjoyed decorating the the closet with sprucing up old tin cans to storage stain removers in a more beautiful way. 

1 kommentti:

  1. Kiva idea naamioida kaikki pesuaineet. Tulee paljon seesteisempi tunne. Ilo on pyykätä tuossa komerossa :-)

    VastaaPoista