tiistai 26. syyskuuta 2023

Vielä yksi kukkalakana

Himo kukkakuosisiin liinavaatteisiin ei ota loppuakseen, vaikka kesä onkin jo ohitse. Mikään ei vaan sykähdytä nyt niin paljon kun pikkukukkaiset lakanat sänkyvaatteissa. Olen jo aktiivisesti lakannut etsimästä erilaisia, sillä ehkä omistan jo tarpeeksi, mutta kun sattumalta näin vielä yhden sopivan kokoisen aluslakanan oli se ihan pakko hankkia.

Siinä nimittäin osui myyntikuvissan värimaailma vähän lähemmäs makuuhuoneen muita vihreitä ja marjapuuronpunaisia ja koko löytyi täydellisesti sopivana kuminauhamallina, niin pakkohan se oli ostella. Vaikkakin sitten kotona ne värit ei ihan natsannutkaan, mutta se on sivuseikka, koska lakana on muuten aivan ihana ja tykkään siitä ihan hirmuisesti. Se löytyi hömppälästä (H&M Home) eikä maksanut kun vajaat kaksi kymppiä, niin tottahan se kannatti hankkia.

Ja nyt voi sitten ihan prinsessana nukkua tuolla kukkalakanoissaan vuoden ympäri jos siltä tuntuu ja yleensähän minusta siltä tuntuu. Se on näitä arjen pieniä luksus-juttuja, kun sänky on sisustettu sekä silmää, että nukkujaa miellyttäväksi.

Even though the summer is over I got myself yet another floral sheet for my bed. I just love little floral printed linen, can't help it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti