keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Rouheita purnukoita

Tein lisää näitä ihania raitapurnukoita, kun tykkäsin, että näitähän voi olla montaa eri kokoa sekä itsellä täällä kotona käytössä, että muutamia myynnissä myös kippo- ja kuppokaupassanikin. Olen varsin ihastunut tuohon tyyliin, väriin ja muotokieleen just nyt ja näitä löytyykin huushollistani vähän sieltä täältä joko säilyttiminä, kukkamaljakoina tai muuten vaan koristuksina. 

Kun sain tämän lastin uunista tuli heti valtava inspis stailata ne kauniisti ja kuvata ne yhdessä täynnään erilaisia ihania asioita, mitä niissä voi pitää, sävy sävyyn tottakai. 

Sain parhaan kehun myös ystävältä, joka kesällä täällä käydessään luuli yhtä aiemmin tekemääni purkkia joksikin todella onnekkaaksi kirppislöydöksi ja aidosti vanhaksi purkiksi ja oli hirveän kateellinen onnestani, kunnes kerroin, että itse olen ne tehnyt savesta ja että hänelläkin voi siis flaksi käydä varsin helposti. Hän saakin siis ensimmäisenä tästä läjästä itselleen mieluisimman valita ja lopuista otan pari itselleni ennen kun päätän mitkä purkit myyntiin jää. Teen kuitenkin pian taas lisää näitä, että jos siellä jollakulla alkoi poltella, niin ei tarvitse hetimiten panikoitua, että kesken loppuvat nyt.

Ja lopuksi vielä yksi kuva "behind the scenes", kun kävin kasvihuoneessa kuvaamassa purnukat. Siellä oli niin paljon parempi valo, kun täällä sisätiloissa pilvisenä päivänä. Pistin hyllyn eteen pikkupöydän ja taustaksi löytyi sinkkinen kattopellin palanen. Oli mielestäni niin hauska ja omalla tavoin esteettinen tuo kuvauslavasteeni, että nappasin muistoksi siitä kuvan myös tänne blogiinkin.

Made these pottery vases and as I got them out of the kiln I had an idea to make a little photo shoot with all of them filled with pretty things. The final pic is behind the scenes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti