lauantai 9. syyskuuta 2023

Syyskuisena aamuna keittiössä

Nyt on monena aamuna ollut ihanan aurinkoista ja keittiö on oikein kylpenyt valossa. Joka kerran on vaan käynyt niin, että juuri kun olen kaivanut kameran esille menee se aurinko pilveen ja palaa vasta iltapäivän puolella, kun se ei enää paista tähän huoneeseen. Tänään olin kuitenkin varustautunut paremmin ja nappasin kameran käsille heti ja pian ne ensimmäiset säteet pilvien takaa tulivatkin esille ja sain kun sainkin ikuistettua tännekin keittiöni kylvyn aamupäivän syysauringossa.

Tämä on ihan paras huone keittiönä juurikin tuon aamuisen valon vuoksi. On niin ihana tulla tänne aamukahvia keittelemään, kun virkistävää valoa riittää herättämään unisimmankin kahvinkeittelijän. Näitä aamuja onneksi vielä vähän aikaa riittää kun aurinko jaksaa nousta tarpeeksi korkealle, joten täytyy ottaa ilo irti näistä nyt, että jaksaa sitten marraskuun pimeydessä näiden muistelemisen voimalla kahvinsa keitellä.

Nyt kun aurinko on jo alempana osuu sen säteet kivasti ympäri keittiötä ja läikehtii pitkin seiniä ja lattioita. Ne tiivistyvät vähän lehvästöjen läpi pihalla ennen kun tänne osuvat ja tekevät niin hauskoja kuvioita liikkuessaan eri pinnoilla. Vielä tuntuu ihan kesältä täällä.

Meillä on vielä hyttysverkkokin esillä odottamassa, koska sääennusteet lupailevat aika kivoja tuuletusilmoja vielä muutamaksi päiväksi ja mikään ei mielestäni ole ihanampaa kun pistää kunnon läpiveto koko taloon ja viiletellä ympäriinsä ihanassa ilmavirrassa. 


This kitchen is my favourite room all year round because it has the best light. I captured this early fall's morning sun that played on it's walls today and I hope we still get plenty of this before the winter and darkness comes.

1 kommentti:

  1. Ihana rauhallinen seesteinen tunnelma huokuu noista keittiökuvistasi. Viihtyisin :)

    VastaaPoista