lauantai 16. syyskuuta 2023

Kurkistus skafferiin

Pesutuvan lisäksi toinen komero mihin ollaan ihan älyttömän tyytyväisiä tässä huushollissa on tietty tämä skafferi keittiössä. Itse varsinkin rakastan sisustella sitä ja koitan aina metsästellä kirppiksiltä kauneimpia säilytysratkaisuja kaikelle tarpeelliselle sen sisällä. On kiva, että sieltä löytää kaiken helposti, mutta on myös kiva jos asiat eivät ole ihan liikaa näkösällä, varsinkin jos vähän liian räikeitä ovat silmiini katsella.

Useimmat ruokapakkaukset ovatkin just niitä silmiini liian räikeitä ja siksi on kiva, että tänne on löytynyt  sopivia vanhoja ja vanhan oloisia puulootia niiden piilotteluun. Viimeisimmän löytöni tein hauskasti ihan omista kirppisrojuistani, kun tuo mendoza puulaatikko ei ollut mennyt parilla viime rompetorilla kellekään kaupaksi. Nyt se sattui onnekkaasti osumaan silmiini varastossa, kun etsiskelin jotain koria tai lootaa minne kätkeä tuo hehkuvan punainen pizzauuni, jota myös on ruukattu tässä skafferissa säilyttää. Siellä se nyt piilottelee söpösti, eikä enää tarvitse ensimmäisenä ihailla sen helakoita kylkiä joka kerran kun oven avaa.

Mutta nätit koneet saa tietenkin olla esillä, kuten tämä KitchenAidin yleiskone. Sille suunnittelin hyllypaikan varta vasten tähän, josta se on kaikista helpoin mukaan kantaa, se kun ei ihan kevyimmästä päästä oleva vekotin ole. Tuossa se myös tulee kivoiten edukseen, ollen ensimmäisiä asioita, jotka komerosta silmään osuu.

Nyt tuolla on vähän väljää kesän jäljiltä, kun juhliin lainatuista lasipurkeista osa on vielä tyhjillään ja muutenkaan hyllyt eivät ruokatarvikkeiden painosta notku. Se on kuitenkin hyvä välillä käyttää tuolta asioita ensin pois ennen kun uutta hamstraa tilalle. Ihan pian täällä taas on täydempää,kun talvi tulee eikä kaupassa jaksa enää joka päivä rampata.

This pantry has been the best idea ever and I just love to decorate it's insides to look the prettiest. So happy that I found an old wood crate from my own junk pile to store the bright red pizza oven that I thought didn't look good in this otherwise curated color scheme I have going on here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti