keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Lakanapyykkiä

Nyt kun ilmat on olleet ulkona vähän heikonlaiset ja puulämmitys taas pienen tauon jälkeen käytössä, niin on ollut ihana uppoutua pyykkihommiin. Täällä sisällä takan lämmössä nimittäin kuivahtaa aika sukkelasti ja illalla kuivumaan ripustellut on aina ennen aamua viikattavissa kaappeihin. Ei siis tarvitse päiväsaikaan katsella kuivuvia pyykkejä olohuoneen paraatipaikalla, vaikka tuo teline tuossa taas aika tiuhaan onkin ollut.

Niin nätiltä näyttivät nämä kesäisen kukkeat lakanapyykit ilta-auringossa, että oli ihan pakko ottaa kuvat muistoksi tännekin. Myöskin ihanaa kun tuoksuvat hyvälle tuossa ja saa illalla sohvalla lojuessa ja telkkaria katsellessa nautiskella puhtaan ja kuivuvan pyykin tuoksusta.

Ostelin siinä kevättalvisessa pikkukukkamaniassani monia muitakin lakanoita, kun vaan ne mitkä silloin tänne blogiin kuvasin ja tässä esittelen samalla ne teille. Listaan tähän näiden lakanoiden ostopaikatkin siltä osin, kun vielä niitä saatavilla on. 

Tämän ekan kuvan etummaiset tyynyliinat olivat Ellokselta, Penny Parnevikin kokoelmasta, mutta lienevät jo loppuunmyyty sillä en enää siitä sieltä löytänyt.

Niiden takana pilkahtaa ihan minipienesti Au Maisonin pikkutyynyliina.

Tässä kuvassa etumaisena tuunaamani kuminauhalakana Jyskin pussilakanasta.

Ja takimmaisena pussilakanasetti H&M:ltä, jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt, kun hankin sen ensin ajatuksella tehdä siitäkin kuminauhalakana, mutta se ei sittenkään sopinut makkarini värimaailmaan niin en sitten raaskinutkaan..

Ja sitten on vielä tämä yksi Gina Tricotin pussilakanasetti jonka hankin kesäksi asuntovaunulle ihan vaan, kun se oli niin vastustamattoman ihastuttava. Se ei ollut kuvatessa vielä kerennyt pesukoneeseen, mutta lähti tuosta hetimiten ja on jo viikattuna ja hyväntuoksuisena kaapissa odottelemassa ensimmäistä vaunureissua sitten joskus.

Ja vielä vaan näyttäisi pyykinkuivauskelejä täällä sisällä riittävän, että täytyy varmaan seuraavaksi alkaa peseskellä talvivaatteita kesäsäilöön. Niistä ei yhtä nättiä pyykinkuivaus-installaatiota synny, mutta tuoskuvatpa hyvälle kuitenkin.

Since we're still  using the fireplaces it's good time to dry all the laundry inside in the livingroom. My new sheets look lovely hanging there and it smells wonderful here too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti