sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Toukokuiset kirppissaaliit

Viime viikkojen kirppislöydöt näyttävät varsin söpöiltä kuvattuna kaikki yhdessä puutarhapöydän päällä. Ei ole suuren suuri saalis, mutta ei sen aina tarvitsekaan olla, pääasia on, että on taas tehnyt itselleen mieluisia löytöjä.

Ruudullinen tyynynpäällinen sopii täydellisesti puutarhatuolin tyynylle ja noita perinteisiä emalikulhoja olen keräillyt jo tovin keittiööni. Tykkään näistä vanhoista enemmän kun niistä uustuotannoista, sillä kevyesti patinoituneempina ovat silmiini nätimmät, eikä niitä tarvitse niin huolella varoa käytössä sitten kun kolhuttomia uusia. 

Kivan korallin bongasi kirppiksellä ensin ystäväni, joka heti kiikutti sen minulle ja tottahan se kelpasi. Kolmen ja puolen euron hinta oli vahva houkutin ja tämä oli sen verran hyvän kokoinen, että arvasin heti että se näyttää varmasti kivalta olohuoneen lasivitriinissä isomman kaverina.

Patinoitunut puinen parsinsieni oli myös pakko ostaa, kun sellaisen olin kuvitellut jo omistavani, mutta männä talvena sitä tarvitessani en sitä sitten mistään enää löytänytkään. Nyt on uusi, jonka laitoin sellaiseen talteen, että varmasti löydän sitten kun taas parsiminen tulee ajankohtaiseksi.

My recent fleamarket finds. Not that many, but all in good use already and that's what's important, not the actual buying stuff.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti