sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Niinku reissuun lähös

Näyttää niin hauskalta tuo uusi vanha ompelunukkeni kirppikseltä osteltu kolttu päällään ja ruskeaan laukkuun pakattu matkalaukku jalkansa juurella. Ihan kun olisi jonnekin reissuun lähdössä tuosta ja vaan kyytiä odottelisi.

Pääsin heti testaamaan Irmelin tositoimissa, kun löysin kirpparilta tämän herttaisen tunikamekon, mutta siinä oli vaan mielestäni maailman rumin poolomainen löysä kaulus, joka ei imarrellut minua yhtään. Eipä sitten muuta kun vanha kaulus irti ja siitä leikaten muotokaistaleet tähän uuteen, joka oli niin helppo homma nyt kun kaavat sai tehtyä tässä nuken päällä, eikä tarvinnut yhtään arvailla tai korjailla vaan kaikki meni kerrasta maaliin.

Sen lisäksi että kirppistunika näyttää nyt just siltä miltä pitää tuli tuosta onnistumisesta ihan hirveä himo ommella jotain lisää, kun nyt on tällainen kiva apulainen tuolla työhuoneessa. Siis jos hän nyt pysyy paikoillaan tuossa, eikä liftaa ensi yönä jonkun onnikan kyytiin... Hih.

I enjoy so much of my new sewing companion. I got this cool plaid tunic from a fleamarket and it was so easy to fix it's ugly big waterfall-like collar to this more open and better suiting one. 
I also love how the doll now looks like it's going somewhere, with the sewing machine case by it's side. Hope it still stays here though and doesn't catch the next bus out of town, can't imagine living without it anymore... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti