keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Kuin osa kasvihuonetta

Kerkesin sopivasti maalaamaan aidan vielä hyvän sään aikana ja napata pari kuvaakin siitä juuri ennen kun ilmat menivät sateisen harmaiksi. Mitään kovin hienoa stailausta en sinne aikaan kerennyt saada, mitä nyt nostin pönttögrillin ja penkin vähän niin kuin malliksi sinne, että tämmöisetkin täällä voisivat olla.


Se on hauska tuo aita nyt kun se on samanvärinen kun kasvihuoneen ulkoseinät, näyttää vähän siltä kun koko rakennus jatkuisi aidan verran sivulle. Vähän myös ehkä nipsaisi tilantunnusta pois tuo väri, mutta koskapa se on niin luonteva muuten tähän pihaan ei se pieni menetys haittaa. Parempi tasainen harmonia väreissä, kun pieni lisä tilantunnussa.

Illankähmässä, kun valot sytytellään tulee pihaan nyt niin kivan intiimi tunnelma aidan tällä puolen. On kauhean hauskaa mennä istuksimaan tuonne nurkkaan penkille ja katsella pihaa sieltä puolen. Tuntuu niin kokonaan taas uudelta ja erilaiselta koko piha tämän aidanpätkän ansiosta. 

Kasvihuonekin erottuu niin paljon paremmin edukseen, kun tila sen vierellä on nyt tasainen ja  rauhallinen. Vielä kun nuo pensaat siitä vehreytyvät täyteen kukoistukseensa tulee tästä varmasti niin kiva ja luonteva nurkkaus, ettei kukaan edes huomaa kuinka keskeneräinen se vielä sen tolpan osalta on. Se laitetaan sitten kun keretään, nyt on niin paljon kaikkea mukavampaakin tekemistä, että millään ei vielä jouda.

The fence is now painted with the same color as the greenhouse. It makes it look a little like it's a part of the greenhouse now and I really don't mind that. I just love the feel of intimacy it gives to our yard, especially in the evenings when it's dark and all the twinkle lights are on.

2 kommenttia: