keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Yhden torin ihme

Se on aina niin kivaa, kun käy sellaisella kirpputorilla mistä ei yleensä välttämättä löydä yhtään mitään niin yhtäkkiä löytääkin sitten sylillisen tarpeellista. Tällaisia, mistä en juuri mitään löydä kirppiksiä on tiedossani monia ja yleensä en niihin kovin usein eksy juuri tästä syystä, mutta nyt päätin pitkästä aikaa ohikulkiessani käydä vilkaisemassa yhtä ja sehän se vain sitten kannatti.

Ensimmäiseksi siellä yhdestä pöydästä pisti silmiini varsin kivannäköinen lasinen juomapullo. meillä perheen miesväki juomapulloja mukanaan kuljettaa ja viljelee ympäri kämppään milloin mitäkin kamalia tuhat kertaa käytettyjä limupulloja, niin ajattelinpa kokeilla, josko se mies tällaisesta tykkäisi enemmän. Ja kyllä vain kannatti 1,5 euroa tähän tuhlata, sillä tästä tuli heti hänen lempparipullonsa eikä silmiäni särje enää yhtään kun tätä katselee millon milläkin pöydänkulmalla pyörimässä.

Toinen hyvä löytö oli tuo antiikkinen keraaminen ruukku, jota arvelen Tine K:n tuotannoksi muutaman vuoden takaa. Yhden samanoloisen jo omistan ja tämä sopii loistavasti sen pariksi työpöydälleni tai johonkin ihanaan asetelmajuttuun sitten syksymmällä. Kymppi ei ollut lainkaan paha hinta tästä, koska muistelen näiden silloin joskus maksaneen himppasen enemmän.

Parasta antia oli myös pari Sarviksen retroa lautasta asuntovaununi keittiöön kahden ja puolen euron kappalehintaan. Tällaisia sopivan kokoisia aamumurovateja siellä olisi jo tarvittu monta kertaa aiemmilla reissuilla, mutta hyvä kun löytyivät nyt. Vaunulla on jo muitakin tämän sävyisiä astioita, joten nämä solahtavat joukkoon mitä mainioiten. Lisäksi mukaani tarttui parilla eurolla kaksi kookospähkinän kuorista hiottua kulhoa, jotka näin heti siellä kivoina ja supernätteinä herkkukippoina, sopivat vaunun boheemiin tyyliinkin ihan täydellisesti.

Että kannattaa se käydä niillä itselleen vähemmän hyvilläkin kirppiksillä aina välistä. Ne kerrat milloin tyhjin käsin sieltä poistuu korvautuu sitten aina silloin kun jotain kivaakin kivampaa löytyy.

My recent fleamarket finds. All from one sincle store I normally don't go that often and when I do I usually don't find anything. A good looking water bottle for my hubby, who loves empty soda bottles that I hate to look at luing around. A Tine K vase for my autumn deco and a couple smaller dishes for my caravan that I really needed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti