sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Joulukuusi vielä kerran

Ai miten ihanaa oli herätä tähän kauniiseen päivään, kun ulkona on niin paljon lunta, että taloomme oikein tulvi valoa. On se ihan kumma, vaikka taivas on pilvessä ja lunta sataa, että miten se valkoinen väri vaan tekee sen, että valon määrä on huimasti eri kun mitä se olisi ilman lunta tihkusateessa. Ilolla nappasin kameran käteen ja otin heti pari kuvaa joulukuusesta ilman, että laitoin sen valoja päälle.

Hyvänä on taas puu pysynyt tuossa, vaikka takka lämmittääkin sitä melkoisesti tuossa oven toisella puolen. Kyllä se vaan kannattaa satsasta kunnon kuuseen, jos mielii joulua viettää pidemmän kaavan mukaan niin kuin minä. 

Paitsi, että... Tänä vuonna onkin vähän semmoinen olo, että voisin jo joulunvieton pistää takaisin laatikoihinsa ja keskittyä uuteen ideaani, jonka tuossa välipäivinä sain ja mielessäni kypsyttelin. On nimittäin tullut aika pistää tätä olohuonetta vähän uuteen uskoon ja se tarkottaa sitten ihan mielettömän isoja kalustevaihdoksia, mukaan luettuna se meidän iso sohva, josta olen aina sanonut etten ikinä luovu.... Mutta se on ollut se syy, ettei olohuoneessa ole voinut mitään toisin tehdä, niin ei tässä ole muita vaihtoehtoja kun pistää se vaihtoon jos mielii tätä tilaa jotenkin isommin uudistaa. 

Palataan siis tämän aiheen äärelle ihan pian, olen nimittäin osittain jo aloittanut koko projektin. Työhuoneessa on rakentelussa uusi kaappi huoneen nurkkaan ja siitä kerron teille lisää ihan lähipäivinä.

It's finally snowing outside and the light the bright white snow brings inside the house is incredible. I took these pics of our Christmas tree all in natural light this morning. I usually love spending Christmas as long as possible, but this year I'm in a bit of a hurry, I had a great idea during the holidays to make this room look all new and fresh and I can't wait to get to work on it!

3 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan olohuoneen sistuspostauksia.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiinnostelee jos olet luopumassa siitä nahkasohvasta.
  Kiva lamppu jonka sinulta ostin onkin meidän keittiössä ilona vieläkin.
  Tässä mun yhteystiedot Susanna Ilveskivi 0500 837726

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kahdenistuttava on luvattu jo toisaalle... Kiva, että olet lampusta tykännyt :-)

   Poista