torstai 14. tammikuuta 2021

Pakkaskelin kirppislöydöt

Kerkesin nopsaan piipahtaa silloin taannoin Hämeenlinnassa käydessäni myös vähän kirpputoreilla ja tehdä pari löytöä. Ystävän uudistettu makuuhuone kaipasi vähän jotain kivaa merellistä koristetta ja Suomen kasarmin aarteista bongattu iso simpukka lähti mukaani tuliaisiksi heille.

Itselle löysin jo edellisellä reissulla Kantolan antiikkiliikkeestä tuommoisen veikeän vanhan valokuvataulun. En sitä silloin raaskinut mukaani vielä ostaa, mutta nyt menin käymään siellä ihan varta vasten katsomaan josko se siellä vielä olisi myynnissä ja olihan se. Joku siinä vaan puhutteli minua; tuimannäköisten ja fiinien naisten tiukka poseeraus ja kuvan kesäinen mutta jäykkä tunnelma vetivät puoleensa niin että ajattelin sitä tämän tästä. Onneksi löysin sen vielä, sillä se sopii nyt olkkarin tauluseinälle niin mainiosti.

Olkkarissa alkaa edistyä, uuden tv-kaapin maalaus on jo loppusuoralla ja muille tavaroille löytynyt suunnilleen paikat muualta. Tässä nurkassa vielä taulukollaasi aivan liian korkealla sekä väliaikaissäilytyksessä oleva laatikosto puoliksi oven edessä. Nurkassa olevan kaapin uutta paikkaa en vielä tiedä, mutta jotenkin tuntuu siltä, että sekin vielä tässä kerkiää kyllä löytyä. 

Jos kaikki menee nyt ihan putkeen niin pääsen jo huomenna mallailemaan tv-kaappia paikoilleen. Se on kuulkaa riemun hetki se, sitä on tässä odotettukin.

My recent fleamarket finds. The seashell is for a friend that has recently renovated her bedroom to be more like a holiday resort and the old picture in the cool frame is for my livingroom wall. Saw it earlier but didn't get it so it haunted my mind and I had to get it the second time I visited the place that had it for sale.

2 kommenttia:

  1. Itsekin olisin tuo taulun ostanut. Ihana vanha kuva ja kauniit raamit:)Mööpliseeraus on mukavaa, vaikka puoliso ei siitä niin nauti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä ei nauti tehdessä, mutta entäpäs kun uusi järjestys on paikoillaan? :)

      Poista