keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Eteinen pukeutui vihreään

Eteisen joulukoristelussa tänä vuonna meillä on teemana luonnonmukaisuus, kun koristeet ovat pääasiassa eläviä tai elävistä kasveista tehtyjä. Täälläkin seinällä roikkuu tekemäni mäntykranssi ja peilin yläreunassa tuijasta tehty. Tuota tuijanoksaa meillä olikin täällä ihan valtavasti, kun joulukuun alussa leikkautettiin etupihan korkeaksi venähtänyt aidanne vähän alemmaksi. (Siitä kasasta riitti oksia annettavaksi koko pitäjälle ja niin niitä annettiinkin.)

Muina koristeina eteisessä on supertarjouksesta hetken mielijohteesta ostettu oliivipuu, pieni laakeripensas pöydällä ja sen kaverina ihan vaan pari verkonkohoa, meritähti ja käpy.  

Kyllä se vaan niin on, että vihreät asiat minulle joulun tekee, eikä se paljon muuta vaadikaan. Tästäkään koristelusta minun ei tarvitse ihan heti luopua vaan voin jättää nuo vihreät tuonne sulostuttamaan eteistä talveksi (tai ainakin niin pitkäksi aikaa kun hyvänä siellä kestävät) ja ottaa vain pallot ja meritähdet pois. Niin on kivan talvisen näköistä täällä, vaikka ulkona ei vielä niinkään, mutta ehkä se ensi vuonna sitten jo näyttää sielläkin vähän paremmalta jos vähän pysyvämpää lunta vihdoin saataisiin.

The deco in the hall is mostly only greens, I love greens in my Christmas and really don't need much else. These are all also so versatile that I can leave most of them here to decorate the winter if such thing ever finds it's way over here, still no lasting snow outside. Oh well, maybe the new year will bring some.

6 kommenttia:

 1. Sinulla noita kivoja ideoita riittää. Kiitos tämän vuoden blogipostauksista ja vinkeistä. Idearikasta vuotta 2021 T RIITTA

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihania sisustus ideoita.
  Itse myös nautin luonnon materiaaleista ja havuista ym vihreydestä.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Sattumalla löysin tänne!Ihanat kuvat sinun blogissa!Hienot luonnon värit ja kaunis sisustustyyli! t./Malin

  VastaaPoista