lauantai 23. tammikuuta 2021

Keittiön lempinurkka

Miten ihanaa onkaan, että valon määrä on alkanut päivisin lujaa lisääntyä, lumipeitteen kanssa pihalla näyttää pilvinenkin päivä jo ihan erilaiselta kun vielä kuukausi sitten. Sisälläkin näkee jo oikein hyvin päiväsaikaan ilman valoja ja välistä, niin kuin tänään aamupäivällä oli täällä valoisaa kun keväällä konsanaan.

Mietin tuossa, että olenkohan lokakuun jälkeen ihan hirveän montaa päivää nähnytkään, jolloin tätä ihanaa tapetoitua keittiötäni olen oikein luonnonvalossa voinut katsella. Eipä niitä montaa kuulkaa ole ollut, joten nämä nyt alkaneet tuntuvat sitäkin erityisemmiltä.

Minulla on ihan ehdoton suosikkinurkka tässä keittiössä ja se on tämä ikkunoiden välissä oleva tila. Siihen on kertynyt kokoelma kaikenmoista kaunista ja olen tykästynyt niihin niin lujaa just noin, etten muuttanut tuota asetelmaa, edes silloin kun tämän huoneen uuteen tyyliin tapetoin.

Siellä on ison kultaköynnöksen lisäksi kirppistelty haitarilamppu,  ystävältä ostetut vanhat lintuhäkit, vanhasta talosta ostettu naulakkohylly sekä kokoelma lasipulloja kirnun kera sen päällä. 
Kaikki näyttää siellä niin kivalta, eikä yhtään edes häiritse se fakta, ettei tuo lamppu ole ikinä ollut tuossa edes päällä, johto on roikkunut irrallaan jo monta vuotta. 


Ja nyt uuden tapetin kanssa kaikki näyttää taas niin ihanalta ja kivalta, että jaksan tuijotella noita tuolla aina vaan uudestaan ja uudestaan. 

My favorite corner in my kitchen is this, with a collection of vintage things it looks so lovely to my eyes that I could look at it day and night. Nice thing that it's getting lighter here during the days, I haven't really seen this room in bright daylight for so long.

3 kommenttia:

  1. Toi tapetti on aivan hurmaava! Mistä se on? ❤️

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten inspiroivia kuvia. Kiitos postauksesta <3

    VastaaPoista