lauantai 16. tammikuuta 2021

Telkkarikaappi paikoillaan

Vihdoin ollaan saatu uusi tv-kaappi olohuoneen puolelle, mutta eihän sitten ihan ilman kommelluksia mennyt. Maalausvaiheessa loppui molemmat sekä sisä- että ulkopuolen maalit kesken ja kaappi tuotiin tuohon nyt vähän välivaiheessa, koska en yksinkertaisesti jaksanut odottaa enää yhtään pidempään. 

Sen kerkiää tuossa vielä sipsutella paraatikuntoon ja sillä aikaa pääsen nauttimaan siitä, että tuossa se nyt on!

 Ja voi että miten olenkaan siihen nyt tyytyväinen, se on mitoiltaan ja ulkonäöltään juuri passeli ja värivalinnatkin näyttivät vihdoin napsahtavan kohdilleen. Huoneen punertava paneelikatto ei nyt varasta kaikkea huomiota itselleen vaan sointuu mukavasti ympäristöönsä ja korostaa kivasti kaikkea harmaata entisestään. 

Tuossa kaapin maalausvaiheessa kiirehdin sen siniharmaan piilottamista niin kovin, ettei maali oksankohdissa ollut kerinnyt kuivua tarpeeksi ennen kun uutta kerrosta siihen aloin lätkimään, siksi tuossa ulkopinnoissa nyt oksankohdat näkyvät isoina laikkuina, mutta ne hoituu piiloon sitten kun lisää maalia saan. Eikä ne tuossa nyt liikaa itseä edes häiritse, hauskan täplikäs on vaan kaluste nyt vähän aikaa.

Mutta kivaa on ollut nyt kaapin kanssa, kun telkkarin saa piiloon kun sitä ei katsota. Huone muuttui tosi paljon rauhallisemmaksi kun kaikki johtomytykin ovat sievästi piilossa katseilta kaapin sisuksissa.

Parasta kuitenkin ehkä on tuo hylly telkkarin yläpuolella, siihen saan kivasti laittaa kaikkea nättiä esille, mitä voi tuijotella sitten vaikka mainoskatkojen ajan. Kaapin päälläkin on runsaasti tilaa viherkasvien ryöpytä ja mikäs sen mukavampaa, kun kunnon viidakko silmänilona sielläkin.

Nyt ei ole vielä kovin täynnä paikat kaikkea, sen maalaushomman loppuunviemisen vuoksi, mutta sitten kun se on valmis pääsen täyttämään tämän kaikilla ihanilla aarteillani. 


Jäin vielä pohtimaan tekisinkö noihin oviin pienet tuuletusreiät niin kuin vanhoissa pukukaapeissa on, mutta katselen nyt hetken ilman, että tarviiko se niitä vai ei. Ne kerkiää kyllä myöhemminkin vielä hyvin porailla jos sille päälle satun. Myös uutta telkkaria ollaan nyt mietitty, kun tuo vanha on aika piskuinen tuolla kaapin sisuksissa ja sinne aivan hyvin vähän isompikin sujahtaisi nyt.

Mutta joo,kaikki aikanaa, nyt vaan hetki nautitaan tästä, että meillä tämmöinen uusi itsetehty kaluste on.

And here it is, the paint job not finished yet, but still; my new tv-cabinet I build myself. I just love how practical and pretty it is. As I designed it I planned a lot of space to store all kinds of pretty things too, it's so nice that it's not just for tv but serves a s a place to display all other things too.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, että tämä blogisi on inspiroiva! Heti syntyi vaikka mitä ideoita kodin pikkupiristyksiin. Lempeää vuotta 2021! Tuija

    VastaaPoista