tiistai 31. joulukuuta 2019

Uudelle vuosikymmenelle

Taas on yksi vuosi pantu pakettiin ja nyt onkin sitten aika vaihtaa oikein vuosikymmentä, tämän blogin kohdalla jo toista kertaa peräti. Hurjaa ajatella, että niin kauan on ollut olemassa tämä, vuodesta 2008 ja yhä jatkuu. En ole oikein koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka uuden vuoden lupaksia harrastaa, mutta yhden asian voin taas perinteisesti luvata; nimittäin sen, että tämä blogi se vaan on ja pysyy eikä loppua näy. 

Tästä blogista on tullut minulle tässä vuosien varrella jo niin vahva elämäntapa, että en enää edes osaa kuvitella elämää ilman. On niin mahtia kun saa jakaa tätä omaa sisustusmaniaansa muiden kanssa. Kiva kun olette siellä lukemassa tätä, olette minulle tärkeitä ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille sinne ja nähdään taas pian!

It's the second time this blog sees the change of a decade! Started back in 2008 and honestly didn't know then this would turn such a way of life to me that I still enjoy doing this as much as I did back then (and sometimes even more!). So my new years resolution, once again is; that I promise you guys I'll keep on doing what I do here and keep on blogging about it. So see you next year and have a very happy new year!

10 kommenttia:

 1. Äläkä lopeta, kyllä täällä käydään säännöllisesti vaikka jälkeä ei tulekaan jätettyä! Sama juttu, blogi on ollut niin kauan että tuntuisi kauhealle se yhtäkkiä lopettaa. Pidän sitä omana kotipäiväkirjanani mistä käyn tarkastamassa mitä milloinkin teimme ja ihmettelemässä miten koti elää ja muuttuu vuosien varrella... makukin. On hauska myös seurata muiden pitkäaikaisten sisustusbloggaajien kuvia, järkiään jokaisella on koti muuttunut vuosien saatossa aivan erinäköiseksi ja luultavasti sama jatkuu... se kait meitä yhdistää 😀
  Hyvää ja idearikasta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen tuota ihan samaa, että tarkistan omasta blogista milloin tuli tehtyä mitäkin. Hyvä historiikki onkin jo kertynyt :-D
   Oikein ihanaa alkavaa sisustusvuotta myös sinulle!

   Poista
 2. Oikein mukavaa uutta vuotta! Tätä blogia on kiva käydä aina kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanaa, että vanhat blogit pysyy aikojen saatoissa! Mulla on ollu blogi vuodesta 2010, välillä vaihtuen, mutta hengissä edelleen. Mutta jotenkin mukavinta on, että vanhoja tuttuja blogeja voi edelleen ihastella. Toivottelen hyvää tulevaa vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ja tykkään vanhoista blogeista, se on just se juttu kun on vuosia seuraillut jonkun sisutusjuttuja, niin tuntuu jo vähän vanhalta kaverilta, vaikkei olisi koskaan tavannutkaan. Ihanaa alkavaa vuotta myös sinne! :)

   Poista
 4. Ihanaa, että jatkat! Olet ainoa blogi, jota säännöllisesti seuraan. Ihailen sinun rakennustaitoja ja keramiikkataitoja ja kykyä tehdä kauniita sommitelmia ja nähdä romuissa kauneutta ja luoda persoonallisia juttuja ja kuvia, joita me voimme ihailla. Uusia ideoita odotellen, ihanaa Uutta Vuotta 2020!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mieltä lämmittää kovasti kommenttisi :-) Ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 5. Kiitos että jatkat! Sun blogi on yksi mun suosikeista. Tykkään sun sisustustyylistäsi ja siitä että teet niin paljon itse :)

  VastaaPoista