perjantai 20. joulukuuta 2019

Joulun virallinen karkkipurkki

Tämäkin kiva vuosia sitten hankittu kirppislöytö on muodostunut jo vankaksi jouluperinteeksi tässä huushollissa. Alunperin pelkän ihanan ulkonäkönsä vuoksi ostettu peltipurkki on ollut jo niin monena jouluna the karkkipurkki, jossa pienet jouluherkut pidetään piilossa katseilta, mutta josta niitä käydään silti salaa ja vähemmän salaa koko ajan napsimassa. 

Purkki on kooltaan juuri sopiva niille joka jouluisille Fazerin karkkilootille, joita marketeissa usein myydään kympillä kolme, tähän nimittäin mahtuu kerrallaan just se kolme. Ostan aina sen kolme erilaista, jotta purkillisesta tulee mukavan monimuotoinen ja sitä voi penkoa etsiessään niitä omia kulloiseenkin kellonaikaan sopivia suosikkejaan. Purkki on myös hirmu näpäkkä ottaa mukaan, koska siinä pysyy kansi hyvin kiinni eikä se ole liian iso tai painava. Sitä voi siis pidellä milloin missäkin huoneessa ja nauttia sen sisällöstä ihan yhtä paljon kun sen ulkonäöstäkin.

Tulee myös ihan mahtava mummolafiilis tuosta purkista, sillä pienenä meidän mummolla oli myös peltinen karkkipurkki esillä aina jouluisin, siitä tosin sai vain erityisen luvan kanssa käydä hakemassa toisin kun tästä.

I got this vintage cake-tin years ago from a fleamarket and now it has become a Christmas tradition here to keep our Christmas candy in it. I just love the look of the tin and the colors and the print feel very festive to me. I also like how it stores a great amount of candy inside it and is easy to use. It almost makes one want to eat more candy just to get to touch it.

4 kommenttia:

  1. Peltipurkit on ihania, niinkun kaikki muukin peltinen :) Tuo yksilö on tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Onpas söpö! Peltipurkkien otteessa olen minäkin... ja mihin ne mahtuu kohta, enpäs tiedä. Mutta en anna sen häiritä!

    VastaaPoista