tiistai 3. joulukuuta 2019

Keittiö koristautuu jouluun

Olen ehdottomasti jouluihminen ja tykkään koristella kotia jouluun, mutta en halua kaikkea yhdellä kertaa vaan ripustelen koristeita pikkuhiljaa niin, että tunnelmaa nousee kohti pyhiä mentäessä. Aloittelen sieltä täältä ja laitan esille jotain aina fiiliksen mukaan. Tänä vuonna halusin keittiöön valot ikkunaan joten valitsisn sinne tuollaisen tekokranssin jouluvaloineen, jollaisia tein muutama vuosi sitten Ikean muovikasveista. Se on just mukavan jouluinen juuri nyt ja on ihana kun huoneessa on pienet tuikut ikkunassa pimeällä.

Ja on täällä toki aitokin kranssi, niitä syksyllä askartelemiani pajukransseja tietenkin. Tällainen pienempi versio sopii hyvin skafferin oveen eikä ole siinä niin herkkä saamaan osumaa itseensä ohikulkijoista, asia mikä näissä kuivatuissa kransseissa pitää ottaa hyvin huomioon.

Pari kuusenoksaa maljakossa tiskipöydällä on myös kiva ja jouluinen koriste. Tämä syntyi tähän ihan itsestään kun kransseja väsäilin markkinoille ja jäi muutama oksa yli. Hyvin ovat tuossa viihtyneet ja toivottavasti viihtyvät vielä pitkään, sillä tykkään niistä ihan hirveästi. Parhaat koristeet syntyvät yleensä vähän vahingossa.

Keittiön oveen laitoin tekemäni juuttinarutähden ja oven viereen roikkumaan pienet peltikellot eikä se mielestäni muuta nyt enää tarvitsekaan. 

I love to decorate this house slowly, bit by bit to Christmas. This way the feeling grows as we get closer to the holidays. I put up some wreaths in the kitchen, a star to the door and some bells next to it. The spruce branches are an accidental, but very nice deco, leftovers from wreath making earlier.

4 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on kodikkaan näköinen koti,erityisesti tästä keittiöstä tykkaan. Ja tuo skafferi on aivan huikea, aivan kuin olisi aina tuossa ollut. Joulukoristeetkin istuvat sun kodin sisustukseen, juuri sopivasti silmänruokaa��

    VastaaPoista
  2. Noi kaikki näyttää niin hyvältä. Sopii sinne todella hyvin. Tosi kodikkaan näköstä!!

    VastaaPoista