lauantai 14. joulukuuta 2019

Lyhty, käpypallo ja kuivatut kukat

Siis voiko tämä vuodenaika täällä etelässä olla enää yhtään pimeämpi? En ole moneen päivään päässyt kuvaamaan joulujuttujani laisinkaan valon puuttuessa, mutta mieli halajaisi niin kertoa ja näyttää mitä kaikkea täällä on jo laiteltu. Rintamamiestalon pienistä ikkunoista ei vaan riitä valoa kameralleni ja koitan taistella itseäni vastaan, etten lankea salamavalon käyttöön. Vielä. Jossain kohden taloa voi onneksi hyödyntää keinovaloja, kuten nyt vaikka tässä eteisessä. Vessan lampun päivänvalo-polttimo antaa pienen illuusion siitä, että täällä joskus valoa näkyisi, kun ovea pitää auki.

Tässä yksi lemppareistani tänä jouluna. Eteisen pöydällä on se vasta löytämäni lyhty ja käpypallo, niiden seurana tuossa jo ties kuinka kauan olleet kuivaneet harsokukat. Mielestäni niin kivat yhdessä. Lyhdyssä on ajastimella oleva led-kynttilä sisällä ja se on ihan hurjan kiva kun se siinä loimottaa aina tiettyyn aikaan valaisemassa pimeää. Näyttävät niin romanttisilta yhdessä, ihanan romuluisilta ja viehkeiltä ja juuri sopivilta juuri tuohon.

It's been so dark in my house lately with the gloomy weather and no daylight outside that I haven't been able to take photos of my Christmas decos at all (I hate using lights). But today I  had to shoot this cute lantern on the table in my hall. I just love it with the pine cone ball and the dried flowers in the vase. Makes me feel so happy every time I come home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti