lauantai 28. joulukuuta 2019

Joulumakkari 2019

Joulu on mennyt täällä oikein mukavasti ja erittäin rennossa tunnelmassa. On ollut ihan valtaisan mahtavaa olla vaan kotona ja tavata ystäviä ja perhettä ja viettää mitä ihaninta joulunaikaa kaikessa rauhassa. On tietty syöty ja juotu hyvin ja leivottu ja laitettu, mutta ei olla otettu stressiä mistään ja tehty vaan se mikä on tuntunut kivalta.

Erittäin kivaa on ollut myös vain loikoa sängyssä pitkään aamuisin. Makuuhuonekin tietty pistetty vähän jouluisammaksi tunnelmaltaan, niin on aina herätessä tullut hyvä mieli heti, kun on tajunnut mikä juhlakausi onkaan menossa. Olen ihan ehdottoman jouluihminen ja otankin aina tästä ajasta kaiken irti minkä saan, kun onhan se nyt vaan kerran vuodessa ja on niin pitkä aika taas seuraavaan. Minulle joulunpyhät jatkuvat koristeineen aina ihan sinne loppiaiseen asti, eikä ole yhtään kiire sinne arjen harmauteen, joten painunkin tästä vielä sohvannurkkaan takkatulen lämpöön ja otan sen (vasta) puolilleen syödyn karkkipurkin mukaani.

The bedroom has some festive decorations too. It's so nice to wake up there and see the old coat rack with the wreath and all, makes one feel very festive from the early on. I love Christmas so much that I keep all the decorations up as long as possible and don't hurry taking them down after the main holidays are done and dusted. My Christmas spirit lasts long in the January.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti