tiistai 5. marraskuuta 2019

Synttäripoika

Eilettäin vietettiin jo toiset koirasynttärit tälle vuodelle, kun vanhempi chihukaksikostamme täytti huimat viisitoista vuotta. Tuntuu, että ihan vastahan oli hänellä ne kymmenvuotisbileet... Siihen voi toki vaikuttaa myös se, että keväällähän oli yhdet kymmenvuoisbileet kun juhlittiin tuon nuoremman synttäreitä

Otettiin viralliset pönötyskuvat kakun kanssa jo päivemmällä, kun noissa bileissä on yleensä sen verran hulinaa, ettei kamera tahdo ehtiä tarkentaa itse kohteeseen. Kovin oli kummastunut päivänsankari, kun sai vain katsoa, muttei koskea maksalaatikosta juustokuorrutteella tehtyä kakkua.

Kovin olis vanhalla herralla jo tehnyt maistiaisia mieli, nuoremmasta (vas) nyt puhumattakaan, mutta äippä oli tiukkis ja pienet herkkumurut tuli vain poseerauspalkkioiksi ja kakku meni takaisin jääkaappiin.

Tuli vähän pahaa silmää ja syyttäviä katseita, mutta illan tullen korjaantui kummankin karvakorvan mieli kun tuli koirakavereita (ja ihmisiä) kylään ja saatiin se kakkukin vihdoin imuroitua noihin karvahaalareihin. (Päivänsankari kuvassa taempana).

On se vaan hassua ajatella, että nyt tuo piski on ihmisvuosissa laskettuna jo 83 tai 105-vuotias laskentakaavasta riippuen. Toinenkin nappisilmä myös jo ihan eläkeiässä joten meillähän on nyt vallan pikkukoirien vanhainkoti täällä sitten. 

Our elderly Chihuahua turned fifteen yesterday and of course there was a party for him. I took these photos before the guests arrived, cause it was easier to keep their attention for the poses with no distraction around. They didn't get to have the cake yet and that's why they gave me a little of the evil eye at the end. 

7 kommenttia:

 1. Voi että, miten söpösiä! <3

  Meillä kanssa Mauri -mäyräkoira on 10 -v. Mutta jänismetsällä vetää vielä, kuin nuori poika!

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella valokuvauksellinen koirakaksikko! Onnea koirulille! 🐾

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan vanhukselle! :-) Söpöjä kuvia! Musta on hassua, että pienet koirat elää yleensä vanhemmiksi kuin isot, jotenkin kuvittelisi, että se on toisin pain.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kauniita koiria. Kuvat myös aivan ihania. Onnea päivänsankarille:)

  VastaaPoista