perjantai 15. marraskuuta 2019

Kiirettä on pitänyt

Olen täällä koko viikon ahkeroinut kylttitehtaani kanssa ja unohtanut melkein tyystin muun maailman. Että pitikin näin viime tippaan jättää kaupan valikoiman päivittäminen joulumarkkinoille, mutta hyvällä tolalla alkaa siellä olla jo hommat ja voin vihdoin alkaa jakaa vähän kuvia siitä mitä kaikkea muuta kylttien ja keramiikan lisäksi markkinanurkastani tänä vuonna löytyykään.

Olen askarrellut sinne vähän kivoja joulukoristuksia myyntiin, sellaisia jollaisilla itsekin kotiani aion tänä vuonna koristella. Simppeleitä juttuja, mutta juuri siksi mielestäni niin kivoja. Esim. tällaisia pieniä tähtiä suurista helmistä, kierrätysmeiningillä tietty, helmet ovat palvelleet ennen oviverhona, jonka löysin rikkonaisena kirppikseltä vuosia sitten ja päätin hyödyntää helmet jotenkin muuten.

Niistä syntyi myös tällaisia hauskoja helmirenkaita. Nämä ovat hyvän kokoisia, peräti 50cm halkaisijaltaan. Varmasti näyttävä, mutta samalla ihanan hillitty koristus vaikka ovessa tai ikkunassa. Tykästyin näihin itse niin paljon, että jäin pohtimaan pitäisikö näitä tehdä markkinoille mukaan vähän enemmän kun vain nuo kuvan kolme...? 

Sitten minulla on tällaisia pienehköjä yksirivisiä käpyrenkaita, koska mielestäni kävyt ovat kauneimmillaan ympyränä just noin. Näitä ei ole kun nämä kolme, koska tarpeistoissani ei ollut juuri nyt yhtään tämän enempää käpyjä.

Ja tietty vähän jotain myös juuttinarusta, koska tykkään siitä vaan niin paljon materiaalina. Nämä jämäkät rautalankatähdet ja sydämet on päällystetty paksulla juuttinarulla ja saatu niin niihin ihanan herkän vähäeleistä jouluista tunnelmaa. 

Ja tietty minulla on tulossa vielä paljon muutkain kivaa koristetta ja kranssia ja muutakin myyntiin, nämä olivat nyt vaan tällaiset nopsat kännyllä räpsätyt etumaistiaiset. Jahka saan tuon kylttisavottani viimeisteltyä, niin pääsen esittelemään teille tämän joulun uutuudet myös sieltä. Pari oikein nasevaa kylttiä on taas lisätty valikoimaan. Palataan siihen siis seuraavaksi.

Just a quick view of some of the items I've made to sell at Parolan aseman joulumarkkinat. 

1 kommentti:

  1. Ihania ja juuri semmoisia maanläheisiä joista tykkään! Ja kierrätyshelmet aivan hurmaavia, se ekan kuvan tähti lähtis heti mukaan jos olis lähempänä hankittavissa ;)

    VastaaPoista