perjantai 22. marraskuuta 2019

Joulumarkkinoiden aattona

No nyt on myyntinurkassa kaikki kutakuinkin paikoillaan, vain myyjä vielä uupuu tiskin takaa ja pari havukranssia hyllyjen reunoilta. Markkinat ovat siis HUOMENNA lauantaina klo 11-16, ja tässä jo taas vilistelee vähän perhosia mahassa, niin kuin minulla tapana on aina edellisenä iltana olla, sitä kun odottaa jotain kivaa alkavaksi.

Tämä nurkka odottelee minua siellä asema-aulassa sillä tietty olen itse vielä kotona ja ajelen sinne vasta aamusella. Tässä vähän kuvia fiilistelen ja katselen, että onkohan siellä nyt kaikkea ja onhan kaikkea varmasti tarpeeksi. Neljän aiemman vuoden kokemuksella sanoisin kuitenkin, että kyllä on. Hyllyt notkuu tavaraa ja kylttejäkin riittää ihan varmasti kaikille halukkaille. Ei siis pitäisi olla mitään huolta siitä että joku loppuisi kesken, ainakaan ihan heti ensimmäisten tuntien aikana. 

Nyt vaan kuumaan kylpyyn vähän rentoutumaan ja keräämään voimia huomiseen, sillä päivän aikana riittä hulinaa ja huisketta niin että tämän myyjän pää kyllä iltapäivästä alkaa olla jo aivan puhki ja selkä poikki, mutta kylläpä se onkin sen arvoista sitten. Ihan ehdottomasti loppuvuoden kohokohta nämä markkinat. Tästä se joulu vasta meilläkin alkaa. Nähdään siis Parolassa huomenna!

The Parolan aseman joulumarkkinat (Parola stations Christmas fair) is tomorrow and I'm here at home all exited waiting for things to start. I'll drive up there early in the morning and I can't wait to get behind that counter and start selling my Christmas goodies. I just love this fair and it's the highlight of my fall. I also feel that Christmas season doesn't start for me until this the day of this fair.

3 kommenttia:

 1. Hinnat on hirmuiset noissa tuotteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat on kohdallaan, jopa alakanttiin! Nämä on käsitöitä - uniikkeja, taidolla tehtyjä ja kestäviä.

   Terveisin eräs erittäin tyytyväinen asiakas, joka tänäänkin ryysti kahvinsa isokorvaisesta suosikkimukistaan <3

   Poista
 2. Käsityön hinnoista ja hinnoittelusta toivoisin kirjoitettavan lisää. Tuo yllä oleva kommentti kun ei ole ihan tavaton. 20 euroa villasukksta on ryöstöhinta, sanotaan, kun myyjä latoo tuotteitaan tiskiin. Euron tuntipalkalla kukaan taas ei kyllä laittaisi edes lapsiaan viemään naapurin roskia...
  Käsityöammattilaisen tai harrastajan suurin vihollinen onkin hän, joka myy neulonnasta sukat vitosella eteenpäin. Sillä rahalla kun kattaa vain vaivoin edes materiaalikustannuksia.

  VastaaPoista