torstai 21. marraskuuta 2019

Kynttilät ja hylly

No nyt on tuoksukynttilöitä! Innostuttiin tuon Parolan aseman Katjan kanssa tekemään molemmat satsit omannäköisiä ja -tuoksuisia soijavahakynttilöitä nyt lauantaina oleville joulumarkkinoille myyntiin. 
Näitä oli niin hauska suunnitella ja tehdä, kun sai stailata just sellaisiksi kun itse tykkää. Minä tein omistani tällaisia tyyliini sopivia, vähän rouheita, mutta silti hienostuneita. Tumma lasipurkki bakeliittikannella ja simppelillä etiketillä. Sopii varmasti moneen eri makuun nämä.

Tuoksuja minulla on ihan hurjan monta, peräti kahdeksan erilaista yhdistelmää sekä tietty muutama ihan ilman, niille, jotka eivät tuoksuista tykkää. Toisissa tuoksu on himpun voimakkaampi ja toisissa hienostuneesti hellempi, riippuen millaista tuoksuöljyä olen niihin laittanut, mutta yleisesti ottaen ovat hempeitä tuoksultaan. Näitä voi sitten markkinoilla tulla tuoksuttelemaan ja valitsemaan sieltä oman suosikkinsa, niin kauan kun näitä riittää (kuvassa koko varasto).

Minun piti saada tehdä kynttilöille vielä oma myyntihyllykkökin, kun jäi sopivasti materiaaleja yli siitä senkkiprojektista. Tarkalleen mittojen mukaan tehty pikkuhylly toimii tosi hyvin kynttilöiden esillepanossa ja saa ne näyttämään parhaimmiltaan sitten markkinapäivänä myyntinurkassani. Tästä on myös helppo katsella ja valita ja tuoksutella, kun jokaisella lajilla on oma paikkansa.

Nämä tuoksukynttilät ovat tehty ekosoijavahasta sekä maustettu aidoilla eteerisillä öljyillä. Hinta on 15 euroa kappale ja niitä on saatavilla vain tämä rajoitettu erä ja vain nyt lauantaina 23.11. Parolan aseman joulumarkkinoilla

I made a buch of different scented soy wax candles to be sold exclusively at the Parolan aseman joulumarkkinat next saturday. There is 8 differend scents and a small amount with no scent at all. I even went so far that I built a small shelf for them to be sold from. Just cause I wanted to have a pretty showcase for such pretty candles.

1 kommentti:

  1. Voi tää niin surkeeta katsella näitä kaikkia ihania tuotteita, eikä itse pääse sinne Parolaan...

    - Elma -

    VastaaPoista