tiistai 26. marraskuuta 2019

Joulusarvet 2019

No nyt on joulumarkkinat tältä vuodelta taputeltu, on vihdoin aika keskittyä joulun laittamiseen omaan kotiin. Hurjan ihanat markkinat taas olikin, paljon iloista väkeä ja mieletön tunnelma. Niin jäi hyvä fiilis, että jäin jo odottamaan ensi vuoden markkinoita ja miettimään mitä kaikkea kivaa sinne taas tekisinkään myyntiin. Mutta nyt työnnän ne ajatukset hetkeksi syrjemmälle ja alan koristelemaan omaa tupaa joulunaikaan sopivaksi.

Aloitin helpoimmasta päästä ja askartelin olohuoneeseen tämän vuoden joulusarviin helpot paperikoristeet pakkauspaperista. Niistä tuli simppelit, mutta silti mielestäni aika juhlavat. Muutamaa eri kokoa ja sopivasti ripusteltuna tuovat sarviin taas vähän ytyä ja näyttävyyttä ja kun väri on tasan huoneeseen sointuva, uppoavat tuonne ihan täydellisesti. 

Näitä on ihan älyttömän helppo tehdä eikä materiaalit maksa juuri mitään, jos sopivaa paperia valmiiksi kotoa löytyy. Internet on pullollaan ohjeita (laitan oman myös myöhemmin tänne) tällaisiin ja muihinkin paperitähtiin ja hienoimmat tehdään tietty jostain kuvioidusta paperista, vaikka tapetista. Itse tykkään nyt kuitenkin kovin näistä omista pahvin värisistä kukkasista. Näistä on hyvä aloittaa joulukoristelut.

Made some folded paper stars for the reindeer antlers I have in my living room. A simple yet very festive decoration. So easy to make and materials cost almost nothing, but the effect they make is wonderful.

4 kommenttia: