torstai 28. marraskuuta 2019

Ensimmäinen pajunlehtikranssi esillä

Nyt koitti vihdoin aika laittaa jo syyskuussa askartelemiani joulukransseja esille ja ensimmäiseksi valikoin yhdelle paikan olohuoneesta. Nämä ovat säilyneet tämän reilun pari kuukautta yllättävän hyvin työhuoneessani, väri pysynyt kauniin vihreänä eikä yksikään lehti ole itsekseen tuolta irronnut, pari on saattanut siirrellessä kyllä vähän osumaa ottaa, mutta mitään sen suurempia vaurioita en ole näihin aikaan saanut. Oikein on napakka ja hyvin rapsakka kranssi tämä.

Laitoin sen esille olohuoneen kaapin ovien eteen, jossa se saa levittää joulufiilistään huoneeseen siihen asti ainakin kunnes kuusi tulee. Se teki nurkasta heti kyllä omalla kivalla tavallaan juhlakauteen virittyvän. Tuo ihana vihreän väri on vaan niin herkullinen, siinä on esillä enemmän noiden lehtien alapuolta, joka on kuivunut tosi kivaksi harmaaseen taittavaksi vihreäksi. En muista teinkö sen tarkoituksella juuri noin, mutta erinomaisesti se on onnistunut kyllä. 

Tästä on hyvä jatkaa kodin koristelua kohti joulua.

I put up one of my diy wreaths I made back in September. I chose it to be in the living room in front of the cupboard doors. I think it loos so lovely there and makes the corner of the room look nicely festive.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti