sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Markkinanurkkaa laittamassa

Piipahdin eilettäin Parolan asemalla laittelemassa ja suunnittelemassa markkinanurkkaani. Minusta on niin kiva laittaa aina joka vuosi eri paikkaan itselleni pieni myymälä ja tänä vuonna siihen panostetaan oikein kunnolla. Tuunasin viime kevättalvella itselleni nuo kaksi hyllyä, jotka nyt saavat vihdoin sen lopullisen ilmeensä puuvahan ja maalin avulla. Tumma puuvaha on jo asennettu hyllyjen sisäosaan ja maali ulkopintaan tulee perästä jahka saan mietittyä tilaan muutkin kalusteet valmiiksi. Kävi nimittäin taas niin, että nälkä kasvoi syödessä ja nyt; kolme viikkoa ennen tapahtumaa pitää vielä rakentaa pari kalustetta lisää jotta putiikkini lookki markkinoilla olisi mahdollisimman täydellinen.

Mutta nurkka on jo nyt aika kiva eikö vain? Kylttikin sopii paikalleen kuin nakutettu. Tuohon hyllyjen väliin ikkunan alle vielä pöytätasoa ja toisen hyllyn alle lisää hyllyä niin johan kuulkaa alkaa olemaan kioski valmiina sitten. Tavoitteena on tänä vuonna saada tuohon vähän sellaista kyläkauppamaista fiilistä ja näyttää vahvasti siltä, että taidan tässä tavoitteessani aika liki onnistua. Siitä on kiva sitten ihmisten tulla ostelemaan käsin tekemiäni ihanuuksia, omasta hienosta nurkkaputiikistani. Mutta mikä parhainta just nyt on se, että minulla tulee olemaan niin kivaa tuon laittamisessa kun pääsen taas vähän rakentelemaan kalusteita itse. Jei!

My corner in the upcoming Parolan aseman joulumarkkinat is coming up nicely. I still need to build a table and  a shelving unit there and paint a little, but when I'm done this corner will have a definite vintage general store vibe to it like I have been visioning since spring.

4 kommenttia: