maanantai 11. marraskuuta 2019

Myyntinurkka odottamassa

Ja nyt on myyntinurkka kalustettu valmiiksi odottamaan joulumarkkinoita ja olen ihan valtaisan liekeissä tuosta, miten nätti siitä tulikaan! Kannatti nähdä vähän viime hetken vaivaa ja rakennella senkki ja pöytä sekä käsitellä nuo puupinnat sisältä tummiksi ja päältä vaaleiksi. Kaikki kalusteet sopivat nyt maalauksen jälkeen toisiinsa ja tilaan kuin nakutettu. Tunnelmakin on jo täysin kohdillaan vaikka hyllyt ovatkin vielä myytävistä tyhjät.

Senkki istuu paikoilleen kuin olisi siinä aina ollutkin ja näyttää mielestäni varsin kyläkauppamaiselta. Tuota hyllyjen tummaa pintaa vasten valkoiset astiat tulevat näyttämään niin kivoilta sitten markkinapäivänä ja on niin kätevää kun nyt on kaikelle oma hyvä paikka josta myydä ja pitää varastoa. 

Myös kylttikaupan hyllykkö on maalattu ja laitettu ja siitä kelpaa kyllä kylttejä kaupitella sitten. Näppärä on myös kaappi sen alla jossa voin pitää vähän varastoa, ettei kaiken tarvitse olla kerralla esillä vaan voin täytellä sitä mukaa kun koukut tyhjenee. Viereinen pöytä täyttyy sitten kaikesta muusta kivasta koristeesta ja jutuista, jotka esittelen tielle kyllä vielä ennen kun markkinat alkavat. 

Harkitsin hetken myös tämän kassapöytäni tuunaamista uudelleen, mutta luovuin sitten siitä ajatuksesta, koska kaikesta muusta tuli niin kivaa, että käytän niitä varmasti jatkossakin, niin on hyvä että on sitten vielä joku kohta jäljellä jota uudistaa seuraavalla kerralla (koska minut tuntien sellainen halu tulee varmasti). Nyt siis mennään vielä peltitiskillä tämä vuosi ja mikäs siinä, sekin sopii tuonne nyt ihan vallan mallikkaasti.

Nyt sitten vaan lasketaan öitä joulumarkkinoihin, jotka siis ovat tämän kuun 23. päivä lauantaina klo 11-16. Ei ole enää siis kahta viikkoakaan kun pääsen hääräämään tässä kyläkauppanurkassani myyntihommissa. Ai että, en melkein malta odottaa!

My booth at the Parolan aseman joulumarkkinat is furnished and ready to be filled with goodies I'm about to sell . I really love the outcome now that everything is painted and finished. It really looks like a little vintage general store there. MY little vintage genera store corner. Can't wait till the 23rd, it's less than two weeks away. YAY!

2 kommenttia:

 1. Is there a possibility to add translate?
  Thank you.

  Wilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Wilma,

   I added Google translate to the left side bar. Hope it's what you were after :-)

   Maria

   Poista