perjantai 15. helmikuuta 2019

Tämän vuoden paras kirppislöytö

Näin alkuvuodesta ovat kirpputorit olleet yleensä minulle vähän köyhiä löytöjen osalta, lieneekö johtuu siitä, että ovat täälläpäin yleensä vähän tyhjillään vielä joulun jäljiltä. Nyt kuitenkin eilen sitten tärppäsi oikein kunnolla, kun eteeni tupsahti tämä ihastuttava 70-luvun aarre. Tällaisesta olin salaa myös haaveillut osteltuani itselleni joululahjaksi sen lampunvarjostin-vastaavan ja googleteltuani että tällaisiakin on olemassa. Uskomaton onni että tuli vastaan näinkin nopsaan. 
Nyt vaan miettimään, että mihin kohti olkkaria tämä laitetaan ja  pitää mennä heti myös kukkakaupoille ostamaan tähän sopiva ruukku ja kasvi, joku oikein retro tietty, että saadaan tyyli kohdilleen.

I made this lucky find yesterday from a fleamarket. I'ts a real vintage 70's seashell plant hanger, one that I've been dreaming of finding after I found the lampshade before christmas. Now it only needs a pretty plant in it to make a perfect boho-decoration in my living room.

2 kommenttia:

  1. Kiva löytö tuo on. Kävin tänään myös kirpparilla ja löysin Marimekon lastenkankaan, josta saan tehtyä seinälle taulun tai ison lattiatyynyn.

    VastaaPoista
  2. Vau! En oo ikinä nähny edes moista.

    VastaaPoista