keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Viidakko työpöydällä

Työpöydälle työhuoneessa on kerääntynyt viime päivinä jo pienen pieni viidakko huonekasveja. Olen hamstrannut niitä hirveässä himossa lähes jokaisella kauppareissulla, kun sopivia vastaan on tullut. Se on ollutkin varsin helppoa nyt kun sesonki on kuumimillaan ja hinnat tosi edullisia. Monet ruokakaupatkin myyvät viherkasveja usein useamman kappaleen könttähintaan eivätkä isommatkaan lajit ole hinnalla pilattuja nekään. Tämä etualan suuri mikälie traakkipuu (tai sen sukuinen) kustansi Tokmnnilla huimat 19,90 enkä tietenkään voinut sitä vastustaa. Se sopiikin oikein hyvin tuonne työhuoneen isolle pöydälle antamaan vähän näkösuojaa ikkunan eteen.

Tekee muuten tosi paljon tähän huoneeseen tuo vihreys, tunnelma on ihan erilainen kun se oli ilman, paljon viihtyisämpi ja raikkaampi nyt. Ja nyt kun noita on tuossa noin paljon, huomaan että keskityn niiden hoitoonkin ihan eri lailla kun jos niitä olisi siinä vain yksi. Yksikään ei ole liian märkä tai liian kuiva ja saniastakin olen muistanut sumutella ihan joka päivä.

There's a small jungle on my working table. I've been hoarding plants there since the season is on and the prices a re really reasonable right now. 
I really like the vibe they give to the room now, it's so much more relaxed and fresh, a real treat to be working in.

3 kommenttia:

  1. Edullisia on siihen nähden kuinka kauan ovat jo joutuneet kasvamaan...nimimerkillä lohikäärmepuu siemenestä :D Kasvien vihreys on kyllä ihanaa kun vielä ei ulkona sitä paljon näe.

    VastaaPoista
  2. Voi että, olisinpa osannut/voinut ottaa talteen kaikenlaista lapsuuden kodistani kauan kauan sitten. Muuttoautona kun oli kuplavolkkari, eihän sinne paljon sopinut. Mutta onneksi pääsen ihailemaan näitä Sinun kuviasi, niissä on niin paljon tutun näköisiä tavaroita. Ihania. Kiitos.

    VastaaPoista