tiistai 12. helmikuuta 2019

Pipot ja villasukat

Eteisessä on pysynyt järjestys talvitamineille oikein hyvin kun laitoin syksyllä jo jokaiselle oman korin ja paikan pitää pipoja, kaulaliinoja ja hanskoja. Ikean meriheinäkorit hattuhyllyllä sopivat meille loistavasti sillä olemme pitkiä ihmisiä ja yletämme tuonne oikein hyvin jokainen. Koreissa pysyy omat talvitamineet varmassa tallessa eikä kaaosta hattuhyllylle ole päässyt syntymään. Kori on helppo ottaa alas pengottavaksi ja yhtä näppärä nostaa takaisin paikoilleen. Korit eivät myöskään täytä hattuhyllyä kokonaan, vaan väliin jää hyvin tilaa vieraiden varusteillekin. Minun silmääni parasta on kuitenkin se, että nuo ovat tuossa ihan älyttömän nätit.

Villasukilla taas on paikkansa vanhassa pullokorissa oven pielessä portailla. Siitä osaavat jo tutut ottaa kylään tullessaan lämmikkeet jalkaan ja vieraammille helppo viittoilla, että tuosta löytyy. Minusta ihan must vanhassa talossa asuvalle, että on tarjota vieraille villasukat visiitin ajaksi. Itse voi olla tottuneempi vähän vetoisampaan taloon, mutta monilla paleltuu helposti varpaat jos lämpötila ei ole tasainen joka huoneessa ja lattiassa.

We got these Ikea seagrass baskets on top of the coat rack to hold our winter gear, like hats and gloves etc. Each of us has hes or her own and there's no more chaos with tangled scarfs on top there.
We also have a basket full of wool socks on the steps. It's there for the guests that are more used to a even room and floor temperature. In this old house it can get a bit drafty on the floors at times.

1 kommentti:

  1. Meillä on kans jo vuosia ollut korijärjestelmä talvitamineille. Monta pientä asujaa niin on jokaisella oma kori pipoille, omansa hanskoille ja sitten vielä yksi fleecetakeille ja muille välikerrosvaatteille. Aivan älyttömän kätevää! Iso kasa pientä helposti hukkuvaa, ja ymruinsä pyörivää tavaraa pysyy tosi siistissä järjestyksessä pienessä tilassa. Nimim. En ikinä vaihtais :)

    VastaaPoista