sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Vehreys lisääntyy olkkarissa

Ja niinhän siinä sitten kävi, että simpukka-amppeliin muutti kultaköynnös. Ihan siitä syystä, että sitä en melko varmasti saa hengiltä hoidollani ja toisesta syytä, että voiko retrompaa olla? Sehän on just eikä melkein sopiva tuohon tyyliin, ja sitten jos ja kun kasvaa tuohon liian isoksi, voin laittaa sen jonnekin muualle ja hankkia tilalle vaikka rönsyliljan tai pienen vehkan.

Kasvi oli kuvaushetkellä ihan vasta ostettu ja istutettu, joten se vielä hakee suuntaaansa noiden lehtiensä kanssa, mutta näyttää jo aika kivalta noinkin. En malta odottaa sitä että se asettuu asentoonsa ja näen paremmin miten se tuohon amppeliin istuu. Toistaiseksi tykkään kyllä.

Ja nyt kun tuohon nurkkaan tuli toinenkin kasvi, muuttui tuo huone vielä viehättävämmäksi ja pisti ajattelemaan, että nyt kun viherkasvisesonki on päällä ja kasvit melko huokeita hinnoiltaan, niin pitäisikö panostaa ja pistää pieni viidakko tänne lopputalveksi? Ideana se ei kuulosta kyllä lainkaan hullummalta.

So I got myself a plant and found a spot for the pot hanging and I think the result looks spot on. And now that this corner of the room has all that green in it, it made me think of putting even more green there. After all, the winter is still going on and one needs to see the spring already, so why not make it feel springy inside?

2 kommenttia:

  1. Täällä myös on kevään ja auringon myötä tullut hankittua muutamia uusia viherkasveja kotiin!

    VastaaPoista
  2. Just tänään tossa ruokapöydässä puhuin, että pitäskö ostaa kultaköynnös :) Just, kun sen pitäs olla helppo ja meillä on sisällä paikotellen surkeesti valookin. Ja onhan se nätti!!

    VastaaPoista