maanantai 4. helmikuuta 2019

Nurkka kerrallaan

Lapsen huone edistyy hitaasti, mutta varmasti. Asiat loksahtelevat paikoilleen sitä mukaa kun sopivia askartelumateriaaleja eteen tulee tai omista varastoista löytyy. Pieni senkki suunniteltiin sopimaan juuri tuohon kohtaan oven ja naulakon likelle. Tein sen syvyydeltään sellaiseksi, että istuu tuohon nätisti näyttämättä kömpelöltä. Nyt se säilyttää sisällään kaikenmoista tarpeellista, kuten kirjoja, lehtiä, piirustusvälineitä ja sen sellaista ja sen päällä on hyvin laskutilaa kun sellaista tarvitsee.

Senkin päälle halusin jonkinlaisen ilmoitustaulun, niin kuin huoneessa on ennenkin ollut. Semmoinen on niin näppärä pitää tärkeitä muistettavia tai vaikka avaimia esillä. Vanha ilmoitustaulu oli vain nyt liian pieni eikä uutta ollut heti saatavilla, joten tutkaisin omat varastot läpi josta sitten löytyikin materiaalia tuunata vanhasta isompi ja ehompi. Vanhaan taulunkehykseen mahtui sopivasti vanha ilmoitustaulu alaosaan ja uusi liitutaulu yläosaan ja kokonaisuudesta tuli sekä nätti että toimiva. 

Liitutauluosa on hyvin näppärä viestittelyväline kaksikerroksisessa talossa. Esimerkiksi pyykkien vieminen alakertaan tuppaa unohtumaan aina jos on jotain muuta mielessä juuri sillä hetkellä kun lähtee portaita laskeutumaan.  Piirtelin liitutauluun nyt hienosti kalamiehelle sopivan viisauden, mutta luulen, että tuossa viestitellään tulevaisuudessa enimmäkseen juuri niistä pyykeistä tai jostain muusta yhtä arkisesn tylsästä. Yhtä kaikki, hyvältä näyttää.

The new cupboard I built from old parts is in it's place and a new bulletin board, that I also made from parts I found from my storage, in my son's room. I strongly think that he combination looks and feels just right for this corner. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti