torstai 7. helmikuuta 2019

Sohva ja somiste

Lapsen huoneeseen tarvittiin hengailutilaa ja kuinka ollakaan meillä oli samaan aikaan ongelma mihin laittaa talvisäilöön asuntovaunun sohvatyynyt vintissä välistä vierailevan oravan vuoksi. Onnekkaasti tallesta löytyi myös lapsen vanha sänky, tuollainen armeijamallin heteka, johon tyynyt istuivat varsin mukavasti ja sohva oli valmis. Alla oli vielä mukavasti säilytystilaa vanhoille isoille matkalaukuille, jotka imevät sisäänsä suuret määrät aarteita ja tarpeistoa.

Sängyn yläpuolelle tuunasin vanhan skeittiaiheiseksi askartelemani puukirjain-kyltin vastaamaan paremmin nykyajan harrastuksia. Niille kutka eivät tiedä pike on hauki englanniksi, lapseni on haukimies henkeen ja vereen. Tekstinvaihdoksen lisäksi myös kyltin värimaailma kävi läpi pienen "maastouttamisen."

Pari nurkkaa siis valmiina jo, mutta vielä pari työn alla ja sopiva yöpöytäkin pitäisi jostain keksiä. Paljon tuumittavaa ja tuunattavaa siis vielä, ennen kuin tässä tuparit pääsee lapsi pitämään. Onnekkaasti aikaa vielä on kun armeija pitää pojan kiireisenä vielä muutaman kuukauden (huone tosin valmistunee vähän nopeammassa tahdissa kun hänen palvelus on suoritettu.)

The couch in my sons room is made of my caravans leather cushions and an old metal bed he used to have in his room when he was ten. The sign on the wall I customized from the old one, just changed the lettering and colors. This one suits a fisherman so much better.

3 kommenttia:

  1. Huikea 👍 . Tykkään tuosta sinun tyylistä ,miten kaikki sopii ,kunhan vaan järjestää niin että sopii 😁

    VastaaPoista
  2. No nyt on kyllä superluovasti rakennettu hieno sohva! Ihailen kekseliäisyyttäsi, T: Minna

    VastaaPoista
  3. Kertakaikkiaan vau! Astettain päheemmät asuntoauton istuintyynyt kuin meillä, täältä löytyy vaan ne karseat siniraidalliset plyysipäällysteiset...

    VastaaPoista